Oznake

Igra Kamion-transformator online

Igra Trucksformers

Kamion-transformator

Trucksformers

Vi ste veliki znanstvenik, međutim, nije jasno zašto ne priznati da, sam po sebi, ne sprječava stvaranje! Posljednji dijete tvoje je postala moderna, opremljena s najnovijom tehnologijom, terenska vozila. Svoj kamion-transformatora sposobni mnogo stvari na pravo i mudrog upravljanja, tako testirati ga na zemlju ste odlučili sami - dobro, ne povjerenje je čudo uređaj da je netko drugi! To će biti nevjerojatna putovanje koje će ostati u sjećanju za godine koje dolaze još!
Vidjeli smo kamione s ogromnim kotačima? Ona je na to ćete morati prevladati u igri staze Trucksformers. Da, iznad svega, on je u stanju transformirati u automobil na zračni jastuk ili velikom pilom na kotačima, ove značajke pomažu da prevladaju prepreke na putu. Kontrolu prometa strelice na tipkovnici, a tipke 1, 2, 3 transformacija.

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more