Igra Vatra i Voda 1 U Hramu šumama online

Igra Fireboy and Watergirl 1: in The Forest Temple

Vatra i Voda 1 U Hramu šumama (Fireboy and Watergirl 1: in The Forest Temple):

Sparkle i kapljice putuju zajedno samo zato svaki od njih može prikupljati svoje dragulje, bez straha od pada u zamku. Pritisnite ručicu za aktiviranje lift i otvoriti vrata. Heroji trebali pomoći jedni drugima. Pokušajte proći razinama dvaju likova odjednom. U igri morate skupljati maksimalnu količinu dijamanata. Da biste dobili neki dijamanti će morati naučiti kako koristiti kreće platforma i biti u mogućnosti da se presele u pravom smjeru betonskih blokova.
Avantura svjetla i perle, učinit će vam se uvijek skupi, jer su naši mali junaci, ovaj put zalutao u vrlo tajanstveni mjesto - Forest Temple. Evo, na svakom koraku dečki čekaju vrtoglavih twists i okreta koji može završiti vrlo loše, ako se vrijeme ne reći im pravi izlaz. Djeca pak, informira, morat će riješiti razne zagonetke koje će otvoriti vrata za slobodu od ovog tamnom mjestu. Vi kao voditelj malog tima, morat će se na svojim ramenima cjelokupno vodstvo organizacije koordiniranih akcija koje implicitno dečki će nastupiti, jer su, također, već radije umorni od tih mjesta i imaju toliko žele da se vrate u svoje matične prostranstva. Glavna stvar, sjetite se da voda i vatra - stvari nisu kompatibilni, tako da čuvajte takvih genijalnih zamke, u kojoj je svaki sada i onda uspon naše hotheads!
Proći kroz sve labirinte u igri, dok izbjegavanje brojne zamke i prepreke. Možete igrati sami ili s prijateljem, to je. k. Likovi su pod kontrolom različitih ključeva. Uspješna igrate!

Sve najbolje igre online. Heroji Žanrovi Tagovi