Igra iPlayer: na farmi! online

Igra iPlayer: Lets Farm!

iPlayer: na farmi! (iPlayer: Lets Farm!):

Online igra na farmi! Preglednik, i zahtijevaju registraciju. Završetkom samo tri stihove, dobit ćete svoju zemlju građe. Sada možete postupno pretvoriti u luksuzne i profitabilno farmi, sjetve polja, sadnju sjemena i sadnica. Za svaku kulturu dodijeljen odvojenim prostorom za žetvu lakše prikupiti. I da je bogat, sadnice treba zalijevati i korova korova. Prvo će učiniti sve što je rukom, ali prodajom žita i voća, možete akumulirati iznos korisnih kupnje. U početku će to biti jednostavna tehnika, ali uskoro će biti dostupan za više složene izvedbe.
Trebat će vam zalijevanje sustav, kombinira, traktora, strojeva za sadnju. Nastavljajući igrati na farmi, moći ćete izgraditi zgrade u kojima se sirovine pretvaraju u proizvode. To košta više, a prihodi će rasti vrlo brzo. Sve zgrade i resursi su međusobno povezane, a ako je potrebno ispeći kruh, stavite mlin za proizvodnju brašna, zatim pekaru. Također, morate jaja i mlijeko, pa na pasminu krava, kokoši i druge životinje. Druga vrsta prihoda bit će suradnja s restoranima i trgovinama. Oni redovito kupuju svoje proizvode, ali to ne donosi samo prihode i nameće odgovornost. Sada, moramo također pažljivo pratiti žetvu u vremenu poslati sljedeći batch kupca. Ako propustite trenutak, ugovor će se raskinuti i izgubit ćete vrijedne kupca.
Vi ćete uživati ​​u ugodnom razgovoru s igračima. Oni mogu organizirati ponude i sudjeluju u natjecanjima, udio tajne i savjete. Također je korisno za obavljanje poslova iPlayer Idemo farmi i igrati svaki dan kako bi dobili darove i akumulirati bodove. Kako vrijeme prolazi, vaša farma će biti ogroman, i da je još uvijek isplativo, moramo neprestano težiti.

Sve najbolje igre online. Heroji Žanrovi Tagovi