Igra iPlayer: Battlegrounds Eldhelma online

Igra iPlayer: Battlegrounds of Eldhelm

iPlayer: Battlegrounds Eldhelma (iPlayer: Battlegrounds of Eldhelm):

Online browser igra Battlegrounds od Eldhelm je pokrenut u 2014 No, sada je i dalje razvijati, stjecanje nadogradnje i poboljšanja. To je fantazija proizvod, gdje igrači ne boriti s mačevima i karticama, čineći njihov napredak i iskorak na stolu. Upoznati s osnovnim elementima i klase, potrebno je da se registrirate i početi igrati bojišnica od Eldhelm. Proučite kartu: borci, strijelaca, ORC, čarobnjaka, vilenjaka i ljudi. Budući da svaki obdaren određenim kvalitetama, oni učinkovito djeluju protiv jednog protivnika karticama, ali zaostaje za ostalima. Snaga svakog može se povećati ako ih stavite u kombinaciji s karticama: mitsko, ep, jedinstvena, rijetka, elita.
Prvi krug treninga, korisno je proći da bi dobili ideju o igrivosti. Vođeni upućuje i informacije u pop-up prozora, shvatit ćete kako igrati svoje kartice u iPlayer Battlegrounds od Eldhelm. Potezi nisu mnogo, a svaka kartica ima odgovarajuću mjesto na terenu. Kad okrugli završen, to će se sažeti prepoznati pobjednika na točaka. Ponekad se točke spaljen, ako protivnik je prikupio više od uspješne kombinacije sposoban razdushit vaš tandem.
Točnije, ono što je napredak postignut, reci polje informacija, gdje su vaši uspjesi oslikana na točke: Gotovo obje strane, štetu sebi, kombo, lijek, blok udaraca.
Za datum kartice Battlefield Eldhelma stvorili dosta, ali oni držati na dolazak. Svako treba proučavati čitajući njegove karakteristike, i pokušati se sjetiti. Tijekom igre, njegova zbirka postati opasan neprijatelj i boriti se s ne manje dostojan igrač u stvarnom vremenu. To će donijeti nova iskustva i pomoći će brusiti svoje vještine.

Sve najbolje igre online. Heroji Žanrovi Tagovi