Igra iPlayer: Raj online

Igra iPlayer: Heaven

iPlayer: Raj (iPlayer: Heaven ):

Lijepa Nebo online igra, to je koktel različitih žanrova, gdje postoje elementi logičke zabavno turn-based strategije i role-playing igara. Nakon ulaska kroz društvene mreže ili registracije dobivate Flying Island. No, to je daleko od raja, koji mislite. Nakon što je samo takav, ali sada se odvija na otoku strašnim borbama između frakcija, koje je ujedinilo tri kult. Možete postati Guardian stablo koje raste u središtu otoka i sveta. Prvo morate napraviti izbor u korist kulta slavlja, branitelj, Djevica, ili užasa, tuge, Destroyer.
Razvijati svoj otok, morate igrati Nebo i izgraditi špilju, školu čarobnjaci, trgovine i areni. Svaki od njih će se poboljšati kako bi se poboljšala svojstva i sposobnosti zgrada. Od toga, u svakoj možete dobiti dodatne vještine. Na primjer, u školi čarobnjaci možete dobiti nove magije ili sposobnosti brusiti postojećih; u dućan kupiti dijelove opreme poboljšane, a špilja obećava darovati bezbroj blaga. Postupno, ćete dobiti život i sposobnosti zarađivanja, dijamanti i kristali - igra valute.
Bitka na nebu iPlayer pojaviti u areni nakon što su igrači stavili znakove. Svaka dodijeljena ulogu: neki "zabava" u gužvu, drugi liječnik žrtava, drugi baci uroka. Da bi potez, odaberite element: Lubanja, Ankh ili u boji kamena, a potom recite to premjestiti kavez, koji je u jednom koraku (gore / dolje ili lijevo / desno). Napredak je napravljen kada je broj tri ili više identičnih komada. Svaki objekt ima svoju snagu i može nanijeti štetu neprijatelju. Poražen izgubiti svoje resurse, a pobjednik uzima plijen, kristala i iskustva.

Sve najbolje igre online. Heroji Žanrovi Tagovi