Igra a iPlayer: Fidelity: Vitezovi i princeze online

Igra Knights and Brides

a iPlayer: Fidelity: Vitezovi i princeze (Knights and Brides):

Radnja igre vjernost: vitezova i princeza online će razvijati u različitim smjerovima. Jedan će biti za vitezova - drugi za dame društva. Moćne vitezovi vole da se bore u arenama, a lijepa dama izgledati nakon nekretnine i zabavljaju svoje fanove razne Goodies.
Vi ćete biti suočeni s teškim izborom. Za početak spol lika i njegove vrste. Djevojke će moći postati moderan i energetski i šarmantne bogate dame. Mladi će moći birati između dobra i odvažnije vitezova. Iz onoga što odaberete ovisi o nasljeđu, koji će na kraju morati biti otvorena u budućnosti. Igrajte Fidelity: Vitezovi i princeze možete u paru i sami. Kasnije, par, uvijek ga možete pronaći. Kad vitez poslan boriti i posvećuje svoje dame, ona ga nagrađuje s darovima. No ako se društvo dama izliječila vitez ukusni domaći jelo, njegova snaga raste i mnogo puta, što više šanse za pobjedu u igri.
Također, morate razvoj poljoprivrede, hrane razne životinje, žetva graditi kuće i još mnogo toga.
iPlayer Vjernost: Vitezovi i princeza savršen je za aktivnosti u slobodno vrijeme. Igra je vrlo šareni i ima dobar dizajn zvuka. Pronađi prijatelje i krenuti dalje uzbudljivih zadataka i misija zajedno. Možete kupiti dodatne stavke iz igre trgovini, ali za zabavu kao što kažu morate skupo platiti.

" "

Sve najbolje igre online. Heroji Žanrovi Tagovi