Oznake

Igra Starost čelika online

Igra Age of Steel

Starost čelika

Age of Steel

Pred nama je nova uzbudljiva igra Age of Steel iz jedne od tvrtki koja razvija osjetilne igre. Danas, pisci će vas uroniti u svijetu koji je preživio nuklearni rat. Sada je svijet vladaju velike korporacije vode borbu za resursima stanja. Svaki od njih ima svoju privatnu vojsku, a oni bi se cijeli rat. Vi kao zapovjednik jedne od jedinica trebaju zaštititi od mina rivali napada. Imate li malu biljku koja proizvodi razne oružja. Vaš zadatak je izgraditi obrambenu liniju i uništiti napredovanje neprijatelja. Izložiti pištolj tako da bi prvi val napadača. Za uništavanje neprijateljskih vozila bit će vam dati igra bodova. Za to ćete biti u mogućnosti to učiniti popravke postojećih oružja, i što je najvažnije, razviti i proizvesti novu. U gornjem lijevom kutu vidjet ćete razmjere bodova i snagu svoju bazu. U nastavku je izbor oružja i koju razinu radite. Pažljivo očekivati ​​njihove resurse. Imajte na umu da čim neprijateljska vojska će provaliti u svoj dvorac, gubite. Ova igra će vam omogućiti da pokaže svoj ​​talent vojskovođa i strateg. A sigurni smo da ćete provesti vrijeme zabaviti i osvojiti ovu uzbudljivu borbu
Igra Age of Steel ima fascinantan gameplay koji nikoga neće ostaviti ravnodušnim. Vrlo zanimljiv graf u nijansama sive, prekrasan zvuk i atmosferu će vam dati moć neprijateljstava. Preuzmite igru ​​u svoj tablet, mobilni telefon ili računalo i zabavite se. Također je moguće reproducirati online izravno na Internetu. Registracija ili pomoću računa o društvenim mrežama. Pozovite svoje prijatelje, ili jednostavno se natjecati s drugim igračima. Sigurni smo da će svaki igrač je u mogućnosti da se u ocjeni.

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more