Oznake

Igra Moja avantura knjiga online

Igra My Adventure Book

Moja avantura knjiga

My Adventure Book

Pred nama je nova uzbudljiva igra My Adventure knjiga jednog od vodećih igre razvijen od dodira. To vam predstaviti lijepom mladiću, Jack. Od djetinjstva je volio čitati iz knjige koja ga potapati u svijetu pustolovne, magija i zamršeni priča koje uzbuđeni mu smeta njegov sjaj. Onda je jednog dana, kada se probudio, naš junak se našao u nepoznatom kuće. Kao što je on našao ovdje, a što se događa? Oči su mu pala na stol, i tamo je našao poruku. Rečeno je da je jedan od čarobnjaka za zabavu nosi ga u jednu od svjetskih knjiga i sada da će dobiti dom naš lik će morati biti učinjeno na određeni način, a da ovaj mag. Naš junak nije bio iznenađen i počeo na cesti. Sada i ja moram mu pomoći. Kako ide sve na putu, moramo riješiti puno misterije i zagonetke, jer ništa nije tako jednostavno. Kontrola igre je vrlo jednostavan i odvija se s mišem. Kliknite na objekte kako bi vidjeli, jer u njima mogu sakriti stavke koje su vam potrebne. Ako ste pronašli, kao što dobiva za vas u džepu. Razmislite o tome kako ih koristiti, a ako ga naći, samo povucite i ispustite ono što trebate
Igra Moj Adventure knjiga ima vrlo zanimljivu priču, lijepe grafike i izvorne glazbe. Sve to ne ostavlja ravnodušnim ni jedan okorjeli igrač fan riješiti zagonetke i zagonetke. Doista, u prvom redu Moj Adventure knjiga je usmjeren na razvoj inteligencije i logičkog razmišljanja. Brže ga ljuljati na vašem tabletnom računalu, telefonu ili računalu i uživati ​​u igri. Također je moguće da se igraju direktno sa stranice na internetu. Ako želite pokazati svoja postignuća na druge igrače, idite registrirati ili se prijaviti s istim računom iz jedne od društvenih mreža. Onda sve svoje uspjehe i postignuća će biti prikazan na vašem profilu, a uz njih će biti dostupni svim drugima.

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more