Oznake

Igra Bacon Ninja online

Igra Ninja Bacon

Bacon Ninja

Ninja Bacon

Pred nama je nova uzbudljiva igra od Ninja Bacon je jedan od vodećih igra razvijen od dodira. U njemu ćemo zaroniti u čudesan svijet umjetnosti ninje. Ovaj put, znanstvenici su se pojavila jako dugo vremena, i kuhani vrlo jaki borci i špijune"hodanja"u sjeni. A zamislite ako je to sve primijeniti na paralelnom svemiru gdje inteligentne životinje žive. Naš junak svinja Bacon. Prva polovica njegova života sve ozlijeđen i maltretira, i jednog dana on pljuje sve što je otišao u tajnog reda s ciljem da se nauče boriti da bi ustati za sebe. Tijekom treninga, shvatio je da je njegov poziv učiti druge, i ona je postala još teže naučiti. Nekoliko godina je prošlo, a sada naš junak mora položiti ispit za zvanje majstora. Naš junak proći kroz prepreke u hramu ispunjen raznim zamkama. Vaš zadatak je da mu pomogne u tome. Pravilno procijeniti položaj prepreke i izgraditi put. Obratite pozornost na stopu od vremena punjenja, a to će vam pomoći u prolazu. Kontrole su vrlo jednostavna i obavlja se sa mišem
Igra Ninja Bacon ima prilično smiješno gameplay, lijepe grafike i jednostavan, ali strašan glazbe. Sve to će vas uroniti u nezaboravnu atmosferu i omogućuje vam da uživate u igri Ninja Bacon potpunosti. Brže Preuzimanje igre Ninja Bacon njegovom telefonu, tabletu ili računalu i zaronite u jedinstveni svijet pisaca koji su razvili. Također je moguće reproducirati izravno na Internetu. Dovoljno je otići na minimalnu registar na mjestu, ili se prijaviti s bilo kojim od umrežavanje račune društvenih. Tada možete pozvati prijatelje za igru ​​i vidjeti dostignuća drugih. Uživajte u igri i razonoda.

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more