Oznake

Igra hram trap online

Igra Temple Trap

hram trap

Temple Trap

Pred nama je nova uzbudljiva igra Temple zamka poznata tvrtka koja razvija osjetilne igre. U njemu smo vam u susret Jack - motiviran mladog arheologa koji je u potrazi za drevnim artefaktima i razne vrijednosti. Prema jednom od drevnih rukopisa, duboko u džungli bio skriven u antičkog hrama koji je prema legendi skrivena drevna blaga jednog od indijanskih plemena koja su nekada živjeli u ovoj džungli. Naš junak je okupio sve što je potrebno za ekspedicije krenuo u istraživanje hram. Mi smo mu se pridruže u ovoj avanturi. Mi ćemo istražiti ovaj drevni strukturu i otkrivati ​​sve svoje tajne. Na putu da zadovolji razne zamke, zagonetke i zagonetke koje moramo riješiti. Imajte na umu da to ovisi o vama život našeg junaka, jer ako smo pogriješili negdje, onda Jack će umrijeti i morate početi igru od samog početka. Igra se kontrolira pomoću miša
Igra Temple Trap ima prilično zanimljivu radnju, lijepe grafike, i prilično lijepo glazbenu pratnju. Sve to zajedno stvara jedinstvenu atmosferu u igri, koja vas uroniti u i pomoći uljepšati svoje slobodno vrijeme. Planina Temple Zamka na svoj dodir telefon, računalo ili tablet i uroniti u svijet avanture i misterije. Ako želite možete samo igrati online na internetu. Da biste to učinili, idite na minimum registraciju ili prijavu putem računa društvene mreže. Ovo će vam dati priliku da pozovu svoje prijatelje Temple zamku, kao i sve vaš napredak će biti prikazan u Vašem profilu. Igra je dizajnirana za razvoj inteligencije i logičkog razmišljanja. Tako se opustiti i zabaviti.

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more