Oznake

Igra Dobro došli u zombija online

Igra Welcome To Zombie

Dobro došli u zombija

Welcome To Zombie

Na virtualni prostranstva jednostavno previše zombija, oni su visi ovdje cijelo vrijeme i kad je njihov broj raste, tu je hrabri junak, poput one u našoj igri Dobro došli u zombi. Vrijeme je da se unište nekoliko stotina zelena stvorenja, neka svi vapno neće raditi, ali značajan dio je još uvijek uspjeti. Čovjek je uhvatio s obje ruke u stroj i krenuo u susret gomili demona. Nemojte ga ostaviti na miru prije smrdljivi zombiji vojske zelene s komadima trulog mesa. Igra je zemljište skroman - pucati mrtav, krećući se u smjeru junaka, oni osjetio miris svježeg mesa i nestrpljiv da ga jedu. Čudovišta su mnogi, ne dopustite da okružuju lik ove mnogo inteligencije ne treba, pritom stvorenje sa svih strana, a nakon sustiže uvijek nov. Riječ usta brzo proširila vijest i zombi horde stalno stižu. Igra Dobrodošli na Zombie - dinamična pucačina sa elementima horora, broj zombija moglo uroniti u paniku nikome, ali ne i onaj koji se dobrovoljno odlučio da se s njima. Postoji ozbiljan rizik da postanu kao okrutni monstrum, ako je zlo tvaryuga kusnёt vrat ili ruka, ne daj im blizu, ponekad se isplati korak ili skok, da se više udoban položaj, a odatle na vatru. Lik ima stvarnu priliku za razvoj i poboljšati svoje borbene vještine i oružje, koristite ga, ako možete skupiti nekoliko novčića, a njihov broj ovisi o broju ubijenih zombija. Kao alat za upravljanje igre Dobro došli na Zombie
Koristite miš, ako igrate na PC ili laptop. Kod igranja na pametnom telefonu, ali još uvijek s uređajem na dodir, prstom i okretati uređaj dok svira. Za svoju igru ​​bez obzira o uređaju koji će igrati: na iPhone, iPad, Android ili Windows Phone. Svugdje se igra i da ćete reproducirati savršeno sretan osloboditi svijet od zombija virusa i svih likova igra neizmjerno zahvalna.

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more