Oznake

Igra Origami za djecu online

Igra Kids Tangram

Origami za djecu

Kids Tangram

Pred nama je nova uzbudljiva igra Kids Tangram gdje ćemo zaroniti u čarobni svijet origamija. To je umjetnost stvaranja raznih skulptura od papira. Želite li ga isprobati sami stvoriti nešto zanimljivo? Kroz Djeca Tangram igri imate priliku. Rano kontakt događa prije nekoliko slika prikazuje razne životinje ili druge predmete. Odaberite jedan od njih i pažljivo razmotriti. Vaš posao je da ga stvoriti od krhotina. Povucite i ispustite ih na nekim mjestima dok ne dobijete cijelu sliku. Za to će vam dati bodove, a možete nastaviti na sljedeći zadatak
Igra Djeca Tangram razvijen korištenjem HTML5 tehnologiji, što mu daje prednost, jer možete igrati ne samo na PC-u, ali i na bilo koji dodir uređaj. Ona nema krvave bitke i to je dizajniran za igrače koji vole da provode svoje vrijeme u rješavanju razne zagonetke. Dovoljno je instalirati djecu Tangram na uređaju, a uľivane skriptu ovoj fascinantnoj igri. Ako ne želite da ga graditi na svojem uređaju, možete ga igrati na našim web stranicama na internetu. Samo ga otvoriti u pregledniku i početi.

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more