Oznake

Igra Let Santa online

Igra Jetpack Santa

Let Santa

Jetpack Santa

Nova godina - obiteljski praznik koji se slavi u cijelom svijetu. Uostalom, u ovom trenutku za stolom ide rodbini i prijateljima, oni slave ovaj praznik, i naravno dati jedni druge darove. I svatko vjeruje u čuda i grandfatherly Mraz koji prodire u kuću po noći i ostavlja darove za malu djecu. No, malo ljudi zna da je naša Santa priprema za ovaj dan unaprijed. Danas je u igri Jetpack Santa ćemo pomoći naš junak se pripremiti za odmor. Glavni zadatak je prikupiti darove koji su izgubili kad su vilenjaci su ih nosi sa tvornicom igračaka u dom Djeda Mraza. Sada je naš dobroćudni potrebe da ih brzo skupiti ubrzo nakon novogodišnje noći i to treba uzgajati darove za djecu. Vilenjaci konstruirani za Santa jetpack, a sada će moći letjeti brzo i prikupiti darove. No, na putu će naići na razne zamke i opasnosti, i morate letjeti oko njih da ne bi srušiti, a naš junak je ubijen. Upravljanje let ćete koristiti miš. Prikupiti što više darova, jer su djeca čekaju za njih tako
Igra Jetpack Santa je savršeno osmišljen zaplet i šarene grafike. Sve to stvara atmosferu koja odmah privuče svoj interes u ovoj igri. Otvoreno Jetpack Santa na našim stranicama i uronite u čudesnom avanturu s Djedom Mrazom.

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more