Oznake

Igra Catch čudovište online

Igra Catch The Monster

Catch čudovište

Catch The Monster

Ocean - koliko zanimljiv i misteriozan skriven u dubinama mora. Mnogi narodi svijeta, postoje mnoge legende o različitim morskim čudovištima koje žive pod vodom. A ako postoje čudovišta, koja je, kao i likovi koji su lovili. Danas se igra uhvatiti čudovište smo upoznati s mladićem Pete. On živi u našem modernom svijetu, a od djetinjstva je volio legendi morskih čudovišta. Kad je odrastao postao je kapetan broda i kako je odlučio upustiti u avanturu. Nakon što je čuo da je u jednom od potoka u blizini otočić vidio nerazumljivim bića. Otplovio na otok naše heroje odlučili pokušati uhvatiti ne mnogo uzoraka podataka bića. Ti i ja mu mogu pomoći u ovom ribolovu. Iznad vidimo sidro pomoću kojih će se dogoditi ribolov. Dolje u dubini mora bit plutaju niz morskih stvorenja. Kao što ćete vidjeti će se sidro njihati poput klatna. Morate izračunati putanju gibanja armature i čudovišta kliknuti na ekranu. Tada je sidro ide dolje, a ako ste učinili sve što je ispravno, što će uhvatiti čudovište i povucite prema gore. Tako da će uhvatiti čudovišta i dobiti bodove
Igra Catch The Monster ima zanimljivu priču, a sigurni smo da ćete provesti zabavno vrijeme igranja. Također možete organizirati neku vrstu više konkurencije jedne riječi čudovišta. Jednostavno pozvati svoje prijatelje da igraju s vama. Otvorena uhvatiti čudovište na našim web stranicama i pokazati svima da ste najbolji hvatač morskih čudovišta.

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more