Devet svjetova

Alternativna imena: Asgard

Igra devet svjetova: Teško je biti Bog.

Poshagovye strategija zahtijeva jasan akcijski plan za postizanje tog cilja. Svaka igračka je svoje, ali ako ste ljubitelj fantazije, ima slabost prema skandinavskim mitovima, obožavaju MMORPG, i ne boji se odgovornosti, igra devet svjetova stvorena za vas. Asgard rastrgan drevne bogove, i dok su neki propovijeda dobro, drugi zli ljudi prikloni poziciju. Dugo obračun dovela do rata, a iako je oslabio, izolirani džepovi izbacivati ​​često, a mi moramo biti potpuno spremna otjerati neprijatelja. Što vas privlači na cestu - mirni kvart s igračima ili ratnog plijena, krijumčarenja, pljačke i snimanje? Početak u devet svjetova igrati, i uzeti pod kontrolom grada, kako bi ga dovesti do slave i blagostanja po vlastitom strategijom. Vi ćete dobiti privilegije i ovlasti priliku da u potpunosti iskoristiti sve mogućnosti na putu do pobjede, izbor je vaš.

Chtoby igrati igru ​​devet svjetova kao iskusan igrač, pažljivo zapamtiti uvodni sat za početnike. Oni će vam pokazati moguće akcije, načine za upravljanje i konfiguraciju. Nakon takvog temeljitog treninga nestaju sve nedoumice, pitanja, pa ipak shvatiš neke trikove:

 • Novichkam bolje skrivena u svom gradu do pojačanja snage. Biti angažiran u izgradnji gospodarstva i razvoja vojske, a ojačala, napadaju susjede.
 • Lichno može pumpati samo vojnici, i oni će se automatski boriti.

Ekonomika za grad je vrlo važno i potrebno je proizvesti u izobilju resursa i proizvodnju robe koja je vojska bila zadovoljna na svim točkama. S vremena na vrijeme čekati u posjet razbojnika koji napadaju, Rob, rušenja i plijen da napuste svoj grad. Požuri natrag poduzeća i mine u radu kako bi se vratili protok dolaze u blagajnu predmeta. Ako želite u uzvratni posjet u oružanom susjedima, možete to učiniti tako da daje naredbu da se svojom vojskom, ali to učiniti samo ako sigurni u vlastitu superiornost.

Uznay njegov junak.

Nachnem s činjenicom da ne kontrolira određeni lik, a cijeli grad sa svim infrastrukturama, uključujući i vojsku. No, možete unajmiti vojnike od pet utrka zastupljene:

 • Magi
 • Bessmertnye
 • Giganty
 • Elfy
 • Gnomy

Nedostatki sa svim prednostima koje su svojstvene svakoj vrsti. Na primjer, divovi potrese patuljci, ali slabije od vilenjaka, a oni će padati pod naletom patuljaka. Studija kvaliteta svakog lika čini jednu oružanu skupinu, i ne zaboravite da se stalno sudjelovanje u njegovo poboljšanje. To će se baviti svakog igrača na njihovom teritoriju, kada je iza registracije devet svetova. Heroji također imaju kategoriju za definiciju boja:

 • Oranzhevye
 • Fioletovye
 • Krasnye
 • Sinie

Krasnye, to je najmoćniji i rariteti, a prednji dio plavog tipa likovi su slabići, ali se može rastaviti kao osnova za izgradnju tuš junaka, te im je potrebno pri odabiru znakova s ​​visokim stopama. Duše se također može koristiti kao način da se poveća moć likova, a ako podići sve kvalitete i povećanja stopa, to će biti najvredniji ratnik, u stanju baciti cijelu vojsku neprijatelja sam.

iPlayer devet svjetova - velika strategija preglednik gdje ćete biti u mogućnosti ispuniti svoje Napoleonove planove za stvaranje savez uništiti prijeteći šefove uzeti višu razinu rejting, kako bi korisne bonuse, proširiti granice grada. Ali što je najvažnije, to je osvajanje nebeskog tornja, koji se može oduzeti samo da je dostojan, prevladavanje svih 100 katova.

 

Igra je također