Armades

Alternativna imena: Armades

Voliš online igre, lude o morskim avanturama i samo želim probati igrati nešto novo? Zatim igra Armades - ono što tražite. To je besplatna igra koja ne zahtijeva nikakve dodatne instalacijske datoteke. Vi jednostavno možete registrirati i igrati Armades online u vašem omiljenom pregledniku .

Jedino upozorenje - morat ćete se registrirati. Baš kao što je u većini online igara, Armades registrirani trebaju pristupiti svoj osobni račun i početak igre. Da biste se prijavili, morate proći kroz istu odgovarajući link "Register", na lijevoj strani početne stranice igre.

1. Prije nego što otvorite obrazac za registraciju u igri, u gornjem polju koje zahtijeva uvođenje sustava adresu svog elektroničkog spremnik.

2. Nadalje, crta ispod, unesite svoje korisničko ime, gaming pseudonima pod kojima će znati druge igrače. Minimalni broj znakova u prijavu - 3.

3. Zatim, unesite svoju lozinku, koja se sastoji od najmanje 6 znakova. Lozinka ne bi trebalo biti previše lako prevaranti ne mogu hack svoj račun.

4. U Armades igraju [ _4_] može biti nekoliko različitih nacija (engleski, francuski i španjolski), prednosti svakog od naroda može vidjeti nakon što postavite pokazivač miša na nju. Vagati prednosti i mane, razmislite o svojim željama i odabrati narod koji Vam najviše odgovara.

5. Zatim ćete morati doći i dati ime svom otoku. Minimalni broj znakova u nazivu - 3.

6. Za registraciju u igri je uspješno završen, morate prihvatiti uvjete korištenja u igri tako da označite odgovarajuću liniju.

7. Popunite sva polja kliknite na "Registar".

8. Nakon završetka registracije dobit ćete pismo na mail s linkom na aktivirali svoj račun, kliknite na link, onda će biti dostupan svima bonusi, a možete pokrenuti igru.

Tijekom prvih pet dana nakon registracije, nećete biti u mogućnosti igrati online Armades punom snagom, jer u ovom trenutku na mjestu primjene nametnuti moratorij na borbu. To je, zapravo dati vremena kako biste se upoznali: ne možete napadati susjedne otoke, a vaš otok biti potpuno siguran.

Ovaj online igra je dugo bio u mogućnosti kombinirati igrača iz cijelog svijeta, tako da bi trebao biti u stanju zadovoljiti svoje stare prijatelje i, naravno, steći nova. Svi igrači se pridruže u saveze, što im daje značajnu prednost u borbi snage. Osoba u istom savezu, ne mogu dobiti pozivnice za članstvo u Savezu. Dakle, savezi mogu pregovarati s drugim i sklapanje određenih ugovora.

1. Nenapadanju pakt.

2. Unija.

3. Rata.

Sklopiti ugovor samo može krenuti u savezu, ili osoba koja posjeduje sve odgovarajuće ovlasti.

Igraj Armades besplatno apel svim ljubiteljima morskih strategija. Ova igra će vam pomoći da se zabavite i da prođe slobodnog vremena!

 

Igra je također