Basher

Alternativna imena: Bashers

Danas ćemo vam ponuditi kako bi se upoznali s najboljom i štoviše okruglom borac online prostor. Basher je igra online. To će vas odvesti u svijet Basher. Basher je prilično smiješno šareni kruglyashi. Ipak, oni su vrlo raspoloženi, a njihov arsenal uključuje automatske puške, pa čak i bacačima plamena. Njihov smisao života - rat. Rat može biti i vaš smisao za život, ako počnete igrati Basher.

Kako igrati igre online Basher Vaše računalo mora zadovoljiti sljedeće parametre:
Operativni sustav - Windows XP / Vista
CPU - CP 1. 5 GHz
Memorija - 256 MB
Video - GF FX5200 ili analogni podrška Shader 2. 0
Zvuk - DirectX 9 kompatibilna. 0s
slobodnog prostora na tvrdom disku - 100Mb
DVD-drive x8
stalna internetska veza

Molimo Basher online igre moraju se preuzeti izravno na svoje računalo s web-mjesta u igri. Tu ste preuzeli datoteku za postavljanje u igri. Nakon preuzimanja na vaše računalo, pokrenite ga i Basher online igra će početi s montažom na vašem računalu. Ako instalacija ispravna na radnoj površini se pojavljuje ikona za pokretanje igre. Preuzmite igru ​​i provjeriti što su potpuno besplatno.

Sljedeća igrati online morat ćete se registrirati Basher Basher. Da biste to učinili u odjeljku "registraciju" na glavnoj igri stranica, snimiti svoje podatke u odgovarajućim linije:
1. Unesite zaslonsko ime (login) na latinskom jeziku.
2. Nova lozinka i potvrdite ga
3. Unesite svoju adresu e-pošte.
4. Općenito o vama: pravo ime, spol, moto.
5. Potvrdite svoje prihvaćanje uvjeta iz EULA.

Kod provjere u igri Basher završio možete početi igrati Basher.
Basher online igre prva odnosi li stvoriti oko svog lika. Ovdje možete izabrati izgled vašeg kruglyasha: boje i teksture slikarstva. Zatim odaberite jednu od tri vrste oružja za ovog junaka i klikom na "stvoriti lik" može ići izravno na igri Basher.
Sad to je tvoj život i život vašeg lika će biti u stalnom online bitkama s drugim igračima. Da bi se početi vaše bitke svoj put iz dostupnih gaming arena izabrati što vam se sviđa i kliknite "pridruže".

Trenutno je u svijetu preko 20 dostupnih Basher igra kartice. Svaki od njih ima svoje karakteristike, koje treba uzeti u obzir kada se igraju. Na primjer, Karta «Koloseum» je savršen za online dvobojima. To je kružna arena srednje veličine. U areni su mali zaklon vam omogućuje da zaštitite i početi protunapad. Ova kartica je za one koji vole masovno pokolj.
U Basher ima nekoliko načina igre sa svojim značajkama, gdje možete postati dio tima ili igraju svatko za sebe.

Basher oružje na svijetu je podijeljena u tri vrste:
vatreno oružje: puške, pušaka, strojnica. U principu, sve što puca metke.
Rocket: Svi mehanizmi mogu izazvati eksplozivne projektile i izazvati smrt. Naravno učestalost paljenja je niža od vatrenog oružja.
Energy: Oružje za ljubitelje buduće tehnologije. Pucaj laseri i struju.
Možete opremiti svoje Basher broneskeletom i navuče naočale i šešir. Sve poboljšana inventara možete kupiti u trgovini Basher za novcem igrati osvojio u bitkama.

Ubijanje neprijatelja u arenama, tako da će ipak dobiti iskustvo postići novu razinu. Za svaku razinu ste dobili dva vještine bodova te ih potrošiti na razvoj osobina, kao što su oružje, energetskih oružja, rakete i vitalnosti.
Kao što možete vidjeti bitku, a cijela igra se održati bez nepotrebnog stresa i da je cilj da se opustite igrač nakon napornog dana. Na kraju, ako želite da se raznijeti da se, Basher provjera za vas čeka!


 

Igra je također