Bitka kraljevstva turbulentnom rata

Alternativna imena: Bitka kraljevstva turbulentnom rata

Bitka kraljevstva: Burna War on-line - fantastičan slobodan multiplayer role-playing game, priča se temelji na drevnoj istočnoj mitologiji. Igrači su prevezena u veliki šareni svijet u kojem se od njih očekuje vrtoglavu avanturu. Ogromna količina PvP ne dopušta propustiti minuta. Razvijen od strane Mobicle projekta brzo stječe popularnost zbog brojnih mogućnosti. Realni grafika, raznolikost poslova u, uzbudljivih događaja, izmjenjujući se s jednom drugom, mogućnost razvoja dovoljan broj konkurenata i kvalitetnih oružja, koja postaje dostupna svakome tko nije lijen isprobati. Također nudi širok spektar likova, iako su razredi savršeno uravnotežen i vi možete postati ono što želite. Prisutnost u gameplay takvih duhova što su White Tiger i Phoenix čini zabava za sve jedinstven! Uronite u atmosferu kineski, korejski i japanski mitologiji i brige puno zanimljivih trenutaka!

Kako da možete igrati Bitka od kraljevina : [ _2_] Burna rat treba računalo koje zadovoljava minimalne sistemske zahtjeve, tako: OS Win dows 2000/XP, P4 procesora 1. . 6 Ghz; video128 MB RAM i 512 MB. Ako su ti parametri su normalni,
Bitka od kraljevina : Burna rat registracije će vas odvesti na izvanrednoj virtualnom svijetu. Ispunite odgovarajući obrazac korisničkim imenom, e-mail adresu i lozinku kako bi postali legitimni korisnik. Uz uvjetima korištenja, svakako, to će biti potrebno da se dogovore. Nakon što je svoj vlastiti račun, možete instalirati igru ​​klijenta na računalu.

Igre Bitka od kraljevina oduševit će ljubitelje aktivnog i zabavite se s brojnim bitkama s različitim fantastičnih bića. Čudovišta su posvuda, i boriti se s njima - jedna od vaših odgovornosti. Možete koristiti ne samo fizičku snagu, ali i čarobni učinak s najstrmijim uroka. Morati početi od nule, no opsežna crpljenje sustav omogućuje vremenom bi lik dovoljno jak da je mogao uzeti različite obrate. Postići nepobjedivosti neće raditi brzo, ali oni koji su spremni da budu strpljivi, sretno sigurno nasmijati!

Bitka kraljevstva: Burna rata игратьможновсоставеклана. Imate sve šanse da se naći pouzdane saveznike i čine gameplay još na snazi, i, stoga, još zanimljivije. Zajedno postići ćete doista značajne rezultate. Osim toga, često se suočiti s drugim klanovima, a vi ćete biti u mogućnosti sudjelovati u svemu tome. Možete se pridružiti jedan od postojećih klanova, ili čak i tako, ako želite napraviti svoj vlastiti.

Vaši dostignuća u igri potiče nakupljanje iskustva. A što se u slučaju uspjeha, dostojan nagrade. Za svoju odjeću treba pažljivo pratiti, ako težimo da prevlada dostojne protivnike. U zadaća neće biti nedostatak. Tako ćete imati puno šanse da predstave svoje talente. Usput, igra Bitka kraljevstva: Burna rata i imaju strateški pristranost, tako da se na radnom mjestu ne samo šakama, ali i mozak. Ako ste umorni od tavori na posjeti nerada i žele, umjesto da uživaju ispunjen život, da se iz opasne situacije, u susret na bojnom polju licem u lice s neprijateljem - Korejski dizajnirane igra sa sustav borbe je najbolje da vam pomogne ovaj plan. Na kraju želim reći o svijetlim slika, kroz koji svi događaj ostao u sjećanju. Glasajte sebe prednosti igre i umjesto da ponovno čitanje informacija o tome, u stanju podijeliti svoja iskustva! Neka vaše nade obistiniti!

 

Igra je također