oligarh

Alternativna imena: bez Tokoon

igre Tycoon (Biz tajkun) za virtualni posao.

kapital Svijet, novac posrednici, eksperimentalni ekonomisti, biznismeni sa iskustvom, sada je dostupan svima. Igra Tycoon – preglednik ekonomska strategija predstavljena u glavnim svjetskim jezicima, tako da igrači mogu slobodno komunicirati, graditi svoje carstvo.

Igranja popraćen stilskim mladih ljudi, to je nadležna tajnici, mladi stručnjaci u svom području i oni koji su spremni postati dio vaše tvrtke. Vi ćete igrati oligarh, uključenje:

  • Izgradnja i razvoj vlastitog biznesa
  • Naymom i obuka sotrudnikov
  • Poiskom poslovni partnerov
  • Konkurentsiey globalna rynke

 

 

V u potrazi za mjesto u poslovnom tržištu.

Od trenutka kada počnete igrati igru ​​Tycoon, imat ćete start-up kapital. U stvari, to je velika, jer bez njega bi morao pokušati zaraditi pristojnu svotu za kupnju svoj ​​prvi građevni blok. No, do tog trenutka će izgubiti težinu na tržištu kupnjom i prodajom raznih robu na uspješne transakcije povećati produktivnost tvrtke.

Igrači mogu birati između 9 i smjer u kojem su zainteresirani za razvoj. Iako je već rekao da imate početni kapital, ali položaj svoga nesigurna i krhka. Društvo ne donosi puno dobit odmah obrišite kupnju nečeg ozbiljnijeg. Potrebno je čitav niz uspješnih aktivnosti za podizanje poslovanje na srednju razinu, a zatim veći.

Ispolzuyte dostupni mehanizmi financijskom tržištu, prodati i kupiti, da se sklapati ugovore, zaposliti najbolje talente, trenirati svoje, slijede promjene u cijeni dionica, proizvoditi jeftinije i skuplje prodati. trgovina mehanizam prilično komplicirano, ali ako se može prilagoditi na to, da razviju svoje vlastite učinkovit plan i pobijediti suparnike – udarce u vodstvu.

 

 

Svaka sitnica je važna.

Čak je i najveći poslovni – stavka je vrlo krhak i zahtijeva stalnu pozornost. Nastavljajući razmišljati o desecima mogućnosti za moguće scenarije razvoja događaja, tisuću nepredviđenih nesreća, kako bi saznali pravo milijune mogućnosti, tražiti načine za izlazak iz krize i teškim situacijama, da se uključe u bezbroj različitih stvari u isto vrijeme.

Vaši zaposlenici treba upravljati, ali ako može rasti nadležnog menadžere koji će moći donositi odgovorne odluke, to je sjajno vas osloboditi i pomoći vam da se približite cilju. Možete promijeniti razinu plaća zaposlenih, ovisno o njihovu uspjehu.

Simulator registracija tajkun će biti početak financijski stariji, a ako studija tvrdi, možemo uzeti lekcije. Igra se fokusira na akumulaciju financijama, ali je lijepo razrijeđenim izgradnja gradskih objekata, od kojih je 18, kao što su bolnice, parkiralištima, vodeni park, staze, igrališta za golf.

Svaka zgrada će povećati svoj ​​profitabilan zemlju privući nove kupce i donijeti više koristi. No, najveći profit iPlayer oligarh donijeti trgovine, i oni trebaju usmjeriti posebnu pozornost. Odaberite prave poduzeća lokacije, i ne zaboravite o medijima, koji će učiniti Vaše oglašavanje.

Prolazeći kroz razine, možete dobiti nove privilegije. Nakon petog ste nagrađeni s novim radnim mjestima, korisne bonuse, kao i sposobnost da organizira svoj ​​ceh. Nakon osmom, možete napraviti ulaganja, razvoj načina za opskrbu proizvode u 36 različitih smjerova. Ako ste spremni da se pretvori u poslovni morskog psa, dobrodošli – Tycoon igre, osvojila mnoge igrače.

 

Igra je također