Blatsk Bullet

Alternativna imena: Crna Bullet, crna Bullet

Igra Crna Bullet od vojnika da mogu sakupiti.

Igra Crna Bullet će se svidjeti svim ljubiteljima oružja taktički promišljeno borbe i preživljavanje u tuče metaka. Multiplayer pucač teče izravno u pregledniku i ne zahtijeva download klijent softver, unatoč tome, vrlo je lijepa, dobro -pratiti grafika i veliki specijalni efekti.

Korisnici igre vidjeti događaj u prvom licu, daje stvarnost ono što se događa na zaslonu računala, a veliki glas svih radnji i snimke zaista donosi virtualni svijet. Kao takav, nema zemljište u ovoj igri, sve je jednostavno odabrati – stranu sukoba, a nakon što su spremni za borbu protiv krštenje. Igra načina crna Bullet Pet, igra počinje s malo treninga, gdje će se neiskusni korisnik upoznali programerima sa upravljanjem glavni lik i funkcije izbornika, daljnji izbor raspoloživih radnji na uređaju, on može:

  • Vstupit Saveza i rad tima bitku u borbi između različitih frakcija;
  • Pouchastvovat u oluji, pokušavajući osloboditi strateški važnih objekata neprijateljevih snaga;
  • Samostoyatelno ući u područje borbe u slobodnom načinu rada i steći iskustvo u borbi protiv uništavanja neprijatelja;
  • Rezhim natjecanje podrazumijeva nešto kao sport u krvi, dostupan je na bilo kojoj razini.
  • Svaki dan otvara ljestve mod gdje igrači mogu pridružiti u borbi protiv rejtinga.

igrati igru ​​Crni Bullet pravi izazov za koji traže uzbuđenje, njihov karakter će započeti svoj ​​put kao jednostavan vojnik s najnižom izvedbe i opreme, a može završiti potpuno naoružan s činom maršala stotom razini niveliranje.

 

 

Značajke Crna metka.

Igra je vrlo popularan, unatoč činjenici da je došao iz ne tako davno. Na putu da postane hrabri ratnik za više od 100 milijuna korisnika, što čini gameplay puno zanimljivije, jer možete ujediniti i boriti se sa stvarnim ljudima, a ne robota propisani su autori. Da biste se pridružili Crna registraciju Bullet je nužan postupak, ali to ne traje duže od minute. Ovaj proces je nužno kako bi se postigla sve podvige i spasio igrača na svakom ulazu.

Osim raznih načina igre i postoji veliki broj ratišta, njihova je više od trideset godina. Svaka kartica zahtijeva od igrača ili tima s različitim taktikama, negdje bolje zasjedu neprijatelju i namamiti ga u smrtonosnu zamku. Na drugoj mapi, najispravnija strategija je da se sakriju od očiju sa snajperom, a prvi uništiti većinu neprijatelja skrovišta, a zatim ući u otvorenu borbu, zamjene nečujnog oružja na brzi plamena pištolj. Mjesta su vrlo različiti jedni od drugih, nalazi se otvoreni prostor, napuštene skladišta i zatvorene konstantnost s uskim prolazima, gdje je skupina ne odgovara.

Kako zaraditi igra novac i iskustvo na nekoliko načina, u Crnom Bullet igrati sami ili s prijateljima jednostavnim odabirom načina kartice i bitku, a mogu obavljati poslove iz programere, kako su planirali i vremenski ograničena, za njihovu izvedbu igrači dobivaju nagrade , igra alati, vrhunska oprema i moćna oružja.

Usput, iPlayer Crna Bullet izbor oružja je vrlo raznolik, različitih marki puške, snajperske i puškama, strojnicama s različitim razornu snagu i broj rundi u kavezu, bombama. Za sve vatreno oružje potrebno streljivo, noževi ne treba metaka, a ne stvaraju buku, tako da su u arsenalu ne treba zanemariti.

 

Igra je također