blade Hunter

Alternativna imena: Vlade Hunter

Igra Blade Hunter i događaje iz područja fantazije. Povijest ove opskurne zemlja je nepostojan i neizvjesno do samog kraja. Mi samo znamo da je kuhanje rat dobrih i zlih sila. Oni su još uvijek u strahu od navijača tame, ali ne u najmanju ruku.

Svetlye uspio ukrasti mač mraku, skriveni na visokoj planini.

Sumeyut li pristaše svijeta osvojiti predstojeće bitke, ili su osuđeni na smrt u nejednak boj? Od svoje radnje ovisi o tome što će biti nastavak priče.

Predstavlyaem glavna igra trenutaka.

Kak većina 2D-Igre, ovaj proizvod izgleda svijetla, očaravajuće, s dinamičnim pričom i šarene specijalnih efekata. Grafika dostojan, a možete čak i vidjeti neke slike detalja.

Kazhdogo igrač čeka Hunter Blade registraciju, nakon čega on bira i uzima pod kontrolom svog heroja.

Kazhdaya borba, to je nešto nevjerojatno - pravi šou.

Kvestov mnogi, a svaki prinos spasiti proročanstvo; uništiti zmajeve s divljim svinjama i ostalim čudovištima; zaštititi šume, špilje i otoke. Nakon završene zadatke donijeti iskustvo, a to pomaže podići razinu talenta i dodatni dobitak.

Ot Svaki lik sposobnosti. To je podmukla neprijatelj i Artful Dodger, ali ako je dao nalog riječi, to će.

  • Rytsar - pouzdan partner u rukama. Njegovo iskustvo i predanost osigurali pobjedu, čak iu okruženju osobito moćne neprijatelje.
  • Valkiriya - tkati čaroliju iluzije, i zamaglili misli neprijatelja, da ga vjeruju u ne postoji. To je opasno i šarmantan, a ne svatko će biti u mogućnosti da se natječu s njom na bojnom polju. Njegova moć je nevjerojatna, jer je naoružan sa ogromnim čekićem, što čini neprijatelj kamp nepopravljivu štetu.
  • Ispolzuyte dostupne mogućnosti za igranje Blade lovac, pobijediti bitku i rat. Pridružite Ceha lov šefove, pomažu jedni drugima, resurse i stručnost, sudjelovati u PvP-bitaka.

     

    Igra je također