Fight Club

Alternativna imena: Borba

Fight Club Online - browser-based multiplayer online igre, besplatno, je pravi fenomen u gaming industriji Zajednice Neovisnih Država. Nakon što su programeri pušten ovu igru, to odmah postao standard za usporedbu druge slične igre proizvoda za duže vrijeme. I vjerojatno mnogi ljudi već znaju da je slična standard u gaming svijetu online igre Fight Club i ostaje do današnjeg dana. Sve je to s obzirom da je broj utakmica koje su točna kopija ove igre raste svaki dan, ali ono što ne bi napravio naporan trud developera, njihove kreacije još uvijek nisu u stanju konkurirati Fight Club. Igrajte igru ​​online Fight Club može svaki igrač koji ima pristup internetu, dobna ili teritorijalnih ograničenja. To čini igru ​​vrlo popularna ne samo u CIS-u, ali i diljem svijeta.

Pridružite nam se u igri Fight Club ne uzima puno vremena, a sve što trebate učiniti - upisati naziv računa i e-mail adresu i lozinku siguran pristup vašem računu. Nakon toga, na svoju e-mail adresu će dobiti pismo kojim se potvrđuje da je registracija završena Fight Club.

Igra Fight Club Online će se otvoriti pred vama svijet pun borbe i natjecanja, u kojem je pobjeda opijaju i poraz temperament. Igra priča ima gotovo nema, i sve što se događa u igri - žestoke borbe između fantasy likova: hrabri vojnici i znajući puno o čarobnim čarobnjaci.

Nastava sustav u igri sadrži ništa suvišno. Možete odabrati jedan od tri specijaliteta vašeg lika - mudar čarobnjak, snažan ratnik ili predpriimchivovogo trgovac. Fight Club online igra u kojoj možete razviti svoj karakter ali su odlučili da ga napravite.

Zapravo, razvoj vašeg lika se ne razlikuje mnogo od krvarenja u mnogim od tih online igara. Imate li naočale poboljšati vještine znak koji će biti na raspolaganju za distribuciju, a poboljšanje vaše igre štićenik. Od glavni raspolaganju su četiri vrste karakteristike koje utječu na to kako se ponašati u borbi vašeg heroja: izdržljivost, okretnost, snaga i intuicija. Osim ovih parametara suschestvuyutesche posebnih obilježja zove elita.

Agility - to je ono što vas čini izmicanje protivnikove tijela puše i na mnogo načina - ključ za opstanak u borbi.

Snaga i izravno utječe na svoju moć i određuje koliko je jak fizički napadi će nanijeti svog heroja. Ona također utječe vrsta oružja i oklop će biti u mogućnosti nositi svoj štićenik.

Intuicija - sposobnost predvidjeti unaprijed akcije svom protivniku, a to je u igri Fight Club je izvanredna prednost. Pa, izdržljivosti - mjera kollichestva svojim životima i pokazatelj koliko veliki ruksak može biti tvoje s opremom.

Kada dođete do razine četiri, od vas će biti u mogućnosti da proučavaju inteligenciju, sedmi - će biti u mogućnosti da pumpa mudrost na desetu - duhovnosti. Trinaesta razini će imati takve karakteristike kao što će, po šesnaesti - slobodi, a Devetnaestog vaš perosnazhu otvara ovaj parametar, kao božanstvo. Na prvi pogled može činiti da je igrati online Fight Club je jednostavan i zanimljiv, ali sve te iluzije odmah otjerao čim počnete igrati.

Izvorni sustav borbe koristi u borbi Club igara koristi dosta online igračku, a ona je u više navrata tvrdio da je s pravom može smatrati jednim od najboljih ikada stvorena u domaćem i inozemnom igroproma.

Igra Bitka je korak po korak, čim vam se daje pravo na jedan potez, morat ćete odabrati koji dio tijela da napada i područja na vašem tijelu, što će štititi. Postoje četiri osnovna područja: vrijeme, tijelo, noge i glavu. Također možete staviti blok na bilo par područja koje želite zaštititi.

Bitke se također razlikuju u vrsti uporabe sile. Oni mogu biti čisto fizički, čarobno ili skupina. Za početnike, pod uvjetom posebnu vrstu borbe, čime ih što je brže moguće razumjeti svu mudrost igri.

 

Igra je također