Brick-Force

Alternativna imena: Brick-Force

Brick - Force Online - strašan multiplayer pucačina sa realnim 3 D [ _2_] grafike iz tvrtke Infernum . Sposobnost za stvaranje tisuće karata, to su svjetovi, tako što ćete vidjeti u svojim snovima, boriti se ili surađuju s drugim igračima riješiti vrlo komplicirano na prvi pogled, problem odabiru najprikladnije među mnoštvo načina, i jednostavno uživati ​​svestranost projekta & ndash , svi koji korisnicima pruža besplatno Brick Force igre. Prikupljanje kartice, dobit ćete zaslužan, i to dva puta tako lijepo, a ne samo uživanje u proces gradnje. To je, tako da će biti motivirani da rade! Uspješna može biti svatko tko će napraviti čak i malo truda. Dovoljno je probati - nije točno okrenut razočaranje!

Instalirajte klijent na vašem računalu, možete odmah čim prođe Brick - Force registraciju. Proces izrade računa nije dugotrajan. Unesite e-mail adresu (ponavljanje), lozinku (ponavljanje) i nadimak. Uvjeti i vijesti pretplata - po defaultu. Druga važna točka - to je potrebno da vaše računalo zadovoljava sistemske zahtjeve za gameplay. Da bi vas bez problema postati Brick - Force igraju, usporediti konfiguraciju svog računala s popisa: operativni sustav WindowsXP/WindowsVista/Windows 7; procesor Pentium IV 1,8 GHz, 128 MB grafička kartica, slobodnog prostora na tvrdom disku 2 GB i 1 GB RAM-a. Moramo priznati da su zahtjevi sustava prilično oprašta.

Sada ste legitimni korisnik Brick - Force online i bilo bi lijepo da se istraži sve njegove mogućnosti. Počnimo s činjenicom da je, prije svega, vi ste ovdje za izradu karata. To se može učiniti solo ili zajednički napor tim. Radeći zajedno sa svojim prijateljima, možete potaknuti svoj entuzijazam! Pokažite svoju kreativnost, mislim zgodnih dizajna, jer je to najbolja prilika da se pokazati u punom sjaju! Igrajte Brick - Force se koriste mnoge načine. Mi ih popis pak:

- Team Deathmatch : Igrači su podijeljeni u dvije ekipe (do 8 osoba), te nastojati doći do cilja prije vremena ponestane .

- Deathmatch : igru ​​za sebe. Trebate ubiti više neprijatelja.

- Defusion : Borba između dvije momčadi, u kojoj bi trebao ublažiti bomba neprijatelj i polažu na svom teritoriju.

- Capture the Flag ( CTF ): glavni cilj - hvatanje zastavu, što treba pripisati neprijateljske baze. Postoje određene točke hvatanja, a možete ih vidjeti na radaru.

- Skupština i razaranja: Prvo, možete odrediti veličinu kartice, onda radite takav uzbudljiv pothvat kao sklop i razaranja. U drugoj fazi je dostupan proširiti prethodno izgrađene baze.

- Defense : klasična obrana i napad. Od neprijatelja morate braniti svoje vrijednosti, dok je pokušavao da se nanese šteta jači.

Među tih načina svakako postoje i najdraži. Ono što je još u stanju zadovoljiti virtualnu stvarnost? Brick - Force igra vam omogućuje da otvoriti tisuće kartica koje se koriste u određenim oblicima građevnih blokova i veliki izbor cigle, i daje korisnicima mogućnost da objavite Ključni interaktivni elementi vašem izboru ( kule, stepenica, bombe). A možete posjetiti dućan u igri da bi ugodan shopping. Na primjer, ako treba pištolj, što je dovoljno da imaju sredstva za kupnju i posjetite trgovinu. A ako postoji potreba da se presvuče, opet na istom putu. Ili možda ste se odlučili napraviti iznenađenje nekome i želite kupiti korisnu stvarčicu. Darovi u rasponu naći ćete sve što je u istoj trgovini. Stečena inventar će donijeti mnoge pogodnosti tijekom igranja.

Da sumiramo, bez obzira na to da li će se igrati, mislim solo ili se pridružiti klanu, što će biti jednako zanimljiva. U igri svijetu uvijek postoji nešto učiniti. Bogati, pun raznolikosti, savršeno osmišljenog gameplay već zainteresirao mnoge igrače. Dovoljno je probati - i sigurno ćete ispuniti vaše želje! Ugodni doživljaji!

 

Igra je također