heroji bitke

Alternativna imena: kaos Rage

Igra Bitka Heroes: na tragu mitova.

Gods of Asgard u panici - već vidjeli prve znakove predviđanja o Ragnaroku. Nakon što jedan zove mrtav Veshchunov völva, a ona je rekla strašnu sliku o smrti bogova i svijeta, koji će započeti s uronite u mraku, kada je zlokobno vuk Fenrir zaglotnet sunce. Bogovi u očaju, pozivajući heroji i legendarna bitka na njihovoj strani, ali igra Battle Heroes raspoređuje ta epohalna zbivanja u bojama i dinamike.

Razrabatyvala browser MMORPG proizvod BBG studio za ljubitelje turn-based strategije i skandinavskim epskih mitova. Toy napustio original, atraktivan, iako je napravljen u dvodimenzionalni ravnini.

Otsenit sve čari nevjerojatnih mogu igračaka Svatko tko je odlučio igrati u bitci kod heroja, jer je dostupan besplatno. Morate se boriti rame uz rame sa Odin, Loki, Thor i ostalim bogovima na Asgarda, te će se uvesti u svijet bogova – Skuld.

 

 

Izbor svog gospodara.

Pered vam se pojaviti šareni, nepoznat, fantastičan svijet u kojem prirodno koristiti magiju, ispunjavaju Titans, nevjerojatne čudovišta i veliki zmaj, koji pomažu u borbi za pobjedu. Vi ćete biti kod kuće među bogovima, ako igrate u boj Heroes igre.

Prije svega, moramo odlučiti tko će biti vaš Gospodar, a što će biti seksa. Ispitati kvalitetu kandidata, i otići s njima na poslu. Kao i odabrani heroj jedne od klasa ne može biti jedinstven, u smislu da možemo vidjeti pozitivan trenutak – nema potrebe da se omesti nešto što ne prihvaća nikakvu korist.

  • Ratnik djeluje kao spremnik - bez straha kreće naprijed na neprijatelja, spremni da ga rastrgaju na komadiće. On je uvjeren, uporan i surovi, i osjećaj superiornosti mu daje pouzdanu zaštitu, moćnu snagu i hit bodova, što je dovoljno za brz i učinkovit napada.
  • ubojica voli lukav, potajno, agilnost i preciznost brzog napada. Njegova manipulacija teško primijetiti – tiho ušulja dostaviti koban udarac.
  • Mag ne koristi uobičajeni oružje, jer je u svom arsenalu je dovoljno uroka uništiti više neprijatelja, dok preostalih na udaljenosti od njih. On ima više snage i stalno ga poboljšava.  

Gospodar vaš će se razvijati, poboljšanje svoje vještine u borbi i zadataka. Skupite iskustva i stjecati nove vještine možete, ako ne sramiti daleko od posla. Isto tako obavezno je i manje, a vi odlučite koliko ih je potrebno u ovom trenutku. A ako vam se pridruže ceh, od toga, također, da li će taj posao. Prihvaćajući provedbu različitih misija, od vas će poboljšati kvalitetu Gospodina i biti bolje u mogućnosti da se pokazati u ovom slučaju. Međutim, prva stvar koja se mora proći bilo koji igrač, ova bitka junacima registraciju.

 

 

Oružane s mačem i magije.

Odnomu na terenu nisu stajati protiv neprijateljske vojske, a vi trebate pomoćnika, koji su lako zaposliti u krčmi, nakon analize svoje talente. Sada ste spremni za izazov, nakon što je upoznao neprijatelja, krećući se po karti iPlayer Battle Heroes.

Organizirati znakove u skladu s njihovim sposobnostima. Imajte na umu da je unajmio vojnike automatski će koristiti svoje vještine za razliku od Gospodina, koji mogu birati između svoje talente oni više u skladu s trenutnom situacijom. Kad se razina junaka će rasti, raspon talenta također će se povećati, a ako akumulirati puno od bijesa, možete koristiti ovu čaroliju kao poziv na pomoć zmaja.

V kaos Rage Arena je predviđena za jedno i masovne zabave borbe i PvP bitke, nakon čega je pobjednik dobiva vrijedne nagrade.

 

Igra je također