bitka bogova

Alternativna imena:

Igra Bitka Bogova na Olympus zakonima.

Drevne legende imaju magičnu auru, donoseći priče o poganskim bogovima. Oni čine osnovu mnogih gaming proizvoda, među kojima se ističe browser-based igra Battle of the Gods.

Igroki umočen u atmosferu drevnih grčkih legendi i postaju članovi vrhunaca bogova - sama Olimpa. Svaki novi igrač postaje dijete Stvoritelja svemira, te je prisiljen da se suoči oca. On je postao tiranin, i da je vrijeme da ga zbace.

Pered vam se otvoriti ogromne mogućnosti gdje možete sprijateljiti s Kaosa, natjecati se sa Zeusom, pomoći spasiti Prometeja, da se na Atlantidi, posjetiti špilje razasutih drevnog kraljevstva. Ništa vas ne sprječava u bitci kod Bogova igraju upravo sada, jer igra je predstavljena besplatno. I ako je tako, to je vrijeme za početak lova za strašnih Titans, echidnas opasne, nepopustljiv demona s Kiklop, Minotaura i kentaura.

 

 

Odabir heroj.

Chtoby igrati igru ​​Battle of the Gods, potreban vam je način na koji ste postavili u osvajanje Olympus, a budući da sve tri klase, razbijanje dugo opcije neće imati glavu.

  • Rytsar zaštićen oklopom od neprijateljskih napada, i obdarena hrabrosti da dopusti neprijatelju da se baci u prvi plan. Napustio je niz metoda klanja, kome ne stoje najozbiljniji protivnik.
  • Luchnik radije sustavno uništiti neprijatelja iz daljine, točnije šalju svoje strijele na njega, ali nije dugo preživjeti u gužva napada.
  • mađioničar Excel, To neprijateljske lukave uroka, i osjeća nepobjediv. No, kada će biti izabran previše blizu njega, to nije u mogućnosti ponuditi ozbiljan otpor.

Ove karakteristike su uvijek likovi, iako povećan u procesu donošenja. Postoji više talenata, kao i priliku da zaradite i do pet pomoćnika u hramu Bogova.

 

 

poslan na misiju.

Poskolku pred vas browser based strategija, predviđa bitci kod registracije Gods izlazi s imenom i lozinkom. Ako ste već definirali gaming klasa potrebno za obavljanje zadataka, koje ne nedostaje.

Gotovo odmah vam se suočen s izborom u tome da ide u podzemlje za podvig i slave. Morate se nositi s himere, obuzdati Titans, Cerberus mirno. U prvoj misiji te dobiti neko iskustvo i poboljšati svoje vještine nošenja s opasniji posao - sastanak sa Kiklop, Minotaura i drugih drevnih bića.

Pobjeda slava osim vas minirano valuti. Srebro je gotovo na noge, i dobiti ga lako, ali zlato je dao za najtežih zadataka i prodaju za pravi novac.

Finansy vam omogućiti kupnju nove opreme, te u bitci bogova iPlayer misli vrlo ugodno - sposobnost da se presele objekte pumpa s novima. To eliminira agonije, ostavite staru stvar, ili bolje kupiti novi s minimalnim značajke.

Bitvy u Clash of Olympus odvijati naizmjenično s neprijateljem, i uspjeti, morate razmišljati o stanju na bojnom polju, s obzirom na talenata njegovih likova i neprijatelja. Nakon korištenja magije i pobijediti konvencionalne suparnike opremu, otići na sastanak sa šefovima, a zatim biti u mogućnosti otvoriti mapu korisnim vještinama i čvršće nego što je bio šef, bolja je vještina.

Igrokam korisno povremeno gledati u areni prihvatiti izazov igračima, a za pobjedu ili naučiti korisnu nagradu artefakt. A kako bi postala moćna sila koja može pobijediti bilo čudovište - ujedine u saveze.

 

Igra je također