Sukob Olympusa

Alternativna imena: Sukob Olympusa

Znanstvene legende imaju čarobnu auru, donoseći priče o poganskim bogovima. Postao je tiranin, i vrijeme je da ga uništi.

Dobro vam otvoriti ogromne mogućnosti gdje se možete družiti s Kaosom, natjecati se s Zeusom, pomoći spasiti Prometej, biti na Atlantidi, posjetiti špilje rasute po drevnom kraljevstvu. Ništa vas ne sprečava u igri Battle of Gods, jer je igra besplatna.

Odabir junaka.

  • Rytsar je zaštićen oklopom od neprijateljskih napada i obdareno hrabrošću da dopusti neprijatelju da se baci u čelo. Ostavio je nekoliko metoda klanja, kojima se ne nalazi najozbiljniji protivnik.
  • Magician excel, gura neprijateljske lukavosti i osjeća se nepobjedivim. Postoji više talenata, kao i mogućnost zaraditi do pet pomoćnika u Hramu bogova.

    Poskolku prije nego što preglednik temeljen strategija, predviđa se bitka za Bogove registracije dolazi s imenom i lozinkom.

    Možete odmah pronaći sebe suočeni s izborom u tome kako ići pod zemljom za podvig i slavu.

    Bitvy u sukobu Olympusa odvija se naizmjenično s neprijateljem, a za uspjeh, morate razmišljati o ravnoteži na bojištu, s obzirom na talente svojih likova i neprijatelja.

 

Igra je također