Ludi Tribes

Alternativna imena: Ludi Tribes

Crazy Plemena online - besplatna multiplayer strateška igra, post-apokaliptični tema. Igrači će biti prevezeni u pustinju, gdje ima najviše osnovnih životnih stvari. Pogotovo manjak vode. Sve potrebne resurse trebate dobiti napornim radom, ili kako bi pronašli načine kako pregovarati sa susjedima i Barter ono što vam nedostaje. Tu je još jedan način da kupi sve što vam je potrebno u igri valuti. No, čak i prije nego što je potrebno za spremanje. Uvjeti vas okružuje, formirana kao rezultat globalne kataklizme, i nema drugog izbora nego da pokuša preživjeti na bilo koji način. Štoviše, ne samo da se bore za opstanak, ali i Smjestiti, postati jači susjedi, da se osjećaju povjerenje u budućnost. - Vaš je zadatak da razvije grad da se sada na početku i da izgleda više nego jadni, mali. Vi probiti - vjerujem! Nema takve teškoće da bi bilo nemoguće da se nosi!

Za povratak na sumornu atmosferu u pustinju i pokušati promijeniti njezin imidž Ludi Plemena zahtijeva registraciju. Vi jednostavno unesite svoju e-mail adresu te odabrati prikladan jezik. Imajte na umu da je registracija slažu primati zanimljive vijesti. Pa, naravno, pravila projekta treba biti usklađen. Zahtjevi sustava mogu biti mirni. Oni su apsolutno niska i stoga nastaviti s igrom, u principu, može biti bilo tko.

Nakon Ludi Plemena igrati, trebate biti svjesni da će biti učinjeno. Za pokretanje temeljite nagodbu i nastojati stvoriti tehnologiju koja se smatra prestaje. Na ramenima počiva mnogo brige. Uostalom, što će biti angažirana i izgradnju, te se usredotočiti na razvoj infrastrukture, te trenirati vojsku, i stvoriti optimalne uvjete za život stanovništva. Također je potrebno razmisliti o proširenju na područje, a time se ne može izbjeći neprijateljstva. I stalna glavobolja gdje bi dobili hranu - i ne polude, možete! Ne brinite, sve izgleda kao težak samo na prvi pogled. Tijekom vremena, možete naučiti nositi sa svojim odgovornostima i odluke čak i najtežih problema nećete napete!

Što se tiče borbe, borit će se s drugim igračima. Igra Ludi Plemena pruža mogućnost za hvatanje neprijateljske baze, pljačkaju oni koji je slabiji od tebe, ali sve i da ne propustite važnu točku koja se odnosi na zaštitu svoga rodnoga grada. Kad su vojnici formiranju verbena različitih jedinica, tako da su oni, u svojim ulogama donijeti pravilnu uporabu. U vojsci može biti lud castigators molotovtsy, strijelci, izviđači, Rangersa, i druge jedinice. Međutim, ne mislim da su drugi igrači mogu samo organizirati demontažu. Postoje mnogi igrači su spremni na suradnju s vama. Ako možete naći diplomatski pristup onima koji stoje naglo vas - to će biti vrlo korisno. Vi odlučite s kim ući u savezništva sa i koji ne održavaju miroljubivih odnosa, igrati Crazy plemena - znači slijediti vlastiti put. Glavni naštimati da san stvoriti veliku snažan grad će se ostvariti!

Ovdje su neke zgrade koja bi trebala biti u svom gradu. Ovaj Arsenal, a atomska caffe, a zaštitni zid i laboratorij, a na tržištu, te skladišta (za metal, plastika), a sjedište i Biodome. Iako popis je uvijek nepotpuna. Svaka zgrada ima posebnu misiju, a zauzvrat bi trebao držati oko na procese koji se odvijaju u svakoj od njih.

Dečki iz tvrtke Xyrality, koji je razvijen od projekta, pokušao napraviti gameplay zabave i raznovrsna. Moram priznati da je zadatak su nosile! Nećete imati slobodan trenutak da dosadi. Vojska, trgovina, upravljanje voznim parkom, brigu o njihovom svakodnevnom kruha ... Plus znatna popis zadataka koji čekaju na realizaciju. Vječni ciklus događaja koji će vam biti drago da iskustvo tijekom dugih sati dokolice. Početak Ludi Plemena igrati online upravo sada kako bi bili sigurni njegova žalba!

 

Igra je također