Stvoriti

Alternativna imena: Stvoriti

Procesor: 2x1, 8 GHz

RAM: 1 GB

Video: 128 MB

Stvaranje - pripreme slagalicu koja se sastoji od 10 mjesta, ne računajući misije obuke i urednika, otvaranje mogućnosti za očitovanje fantazije. Svaka od mjesta koje nam nudi igru ​​Stvaranje, ima desetak zgrada smještena na lebdi na nebu na manjim otocima. Svaka od razina otoka jednostavno zasljepljuje različitih dizajnerskih rješenja koje su dostupne u editor modu i svi će biti u stanju držati u vlastitom nahođenju staviti cvijeće ili spomenika svjetske arhitekture, sve po vlastitom nahođenju igrača.

Sandbox

Projekt Stvaranje, predstavu koja je užitak, posebno za sve ljubitelje popularne žanru u posljednjih nekoliko godina sandbox dugo zavesti svoju raznolikost dostupan za korištenje poteza i stvari. Možete dogovoriti apsolutno sve predmete po vlastitom nahođenju, a nakon završetka razini dizajna da sudjeluju u rješavanju zagonetke. Oni su bogati i zabavno, ali još uvijek ima okvir dostupan, tako organizirati mahati s tisućama trupaca pada, neće raditi. U početku, svi poslovi će biti različite složenosti - Stavite propeler, tako da zasvira na loptu i da je mogao letjeti do određenog mjesta, kao što su košare ili napraviti trampolin, tako da bicikl bi mogao letjeti preko ponora. No, s vremenom, složenost problema će rasti i proći sljedeću razinu će poraskinut mozak.

Izrada lanaca

Lanci - ovo je jedan od alternativnih vrsta zagonetke, suština koja je skupiti najveću količinu lancu tih predmeta kako bi misiju. Na kraju, mi ćemo kombinirati te naporne stvari u većini pripreme ceste, što će biti jedan od vaših vozila. Stvaranje igre otvara širok prostor za kreativne mogućnosti prilikom izrade drugu lanac potrebnih stvari. Ovdje možete biti pametni i koristiti samo ono što je potrebno kako bi se postigao glavni cilj, jer čak i izostanak nekoliko elemenata u lancu mogao biti nevidljiv, ako se koristi.

Ručno

U putnih trenirao programere zagonetke Stvaranje, igra koja je zabavan i jednostavan, i nudi igraču da sudjeluju u samom procesu stvaranja. Evo što možete napraviti i provesti svoje razine i svoje vlastite zagonetke. Da biste to učinili, prije nego što igrač otvorio širok popis dostupnih skupova, podijeljenih u kategorije, veličinama i stilovima. Sve, što ste stvorili razinama, moći ćete podijeliti s ostalim ljubitelje ove igre na internetu. Kompilacija zagonetke u Stvaranje i zabavne aktivnosti, a ne manje zabavno nego njihovo rješavanje. Ovdje moći okrenuti 100% i koristiti svu kreativnost otežati sebe ili koji će uzmite zagonetku ih pronalaženju online. I spremni okušati u rješavanju zagonetke će biti puno pogodna kao povremeni igra sa šarenim, cartoony grafike ima širok spektar navijača diljem svijeta. Veselo i vrsta igra će biti sjajan način da se zabava za djecu i odrasle ljubitelje rješenja jednostavna, ali zadivljujuće zagonetke.

 

Igra je također