Tamne duše 3

Alternativna imena: Tamno Duše III, tamno Coles 3

3 igre Tamne Souls: gotička fantazije.

japanska tvrtka Od Softver čuva tajne podatke o nastavku drugog dijela mračnim duša, to prolazi u malim obrocima tijekom festivala, izložbi i intervjua. Činjenica da je postao poznat, formirana atraktivnu sliku, a fanovi čekaju igre Tamne Souls 3 postane dostupan. Ako ne intervenira nezemaljski snaga, pustite ga na 24. 03. 2016 u Japanu i ostatku svijeta može čekati do 12. travnja na mračnim Souls 3 preuzimanje.

prikupljanje mrvice podataka na raspolaganju, moguće je položiti mozaik dojmova i činjenica.

Raširite igra će biti na optičkim diskovima i sposobnost za preuzimanje tamne duše 3 na službenim stranicama. U njemu su dva načina igre: single-player i multiplayer.

glasine, nagađanja i činjenice.

U pokušaju da iščačkati nijanse novih proizvoda, proizvođač izdavačke kuće u Japanu & ndash; Atsuo Esimuru, pitanja o značajkama igračaka, ali je pametno izbjegao specifičnosti, potvrđuje samo da su 3 Tamne Duše na računalu i drugim platformama će biti jako teško proći od prve minute. Dakle, pripremite se za tešku bitku u ogromnom mračnom svijetu.

Iz gameplay trailer pokazuje da je proizvod impregniran misticizma s prepoznatljivim značajkama japanske filozofije i mitologije. Lik luta kroz oronulim dijelovima Kraljevine, istražuje dvorac, boreći čudovišta. Okružen je sumornim zidovima, upetljan u korijenu mrtvih biljaka, a iznad njegove glave visi tamno nebo.

Jednom davno bio opčinjen junak, a sada odlazi u kraljevstvu Dranglik da biste dobili osloboditi od njihovog drugog ovozemaljsku prirodu. Za snimanje misteriozni dušu, on će se morati boriti s nadnaravnim stanovnicima kraljevstva, koje se javljaju na samom početku, nakon odabira početka klase i instant uranjanja u središtu stvari.

heroj pitao što oni vide & ndash; siva koštunjave stanovnici mole tijela zabio na stablima i kamenim kipovima zmajeva. No, za uživanje u spektaklu mu je suđeno ne za dugo, jer se brzo obratiti pozornost, a bitka počinje.

U bezbroj čudovišta napadaju vitez i njegov mač nikad se šalje u korice. Heroj napasti zloduha svih vrsta pakla je pobunjenička vojska kostura, odjeven u oklop divova, mehaničkih zmajeva, iz zemlje tri čelu Hydra raste.

Voditelj projekta Hidetaka Miyazaki je jednom rekao da je on volio upoznati Zmaja na početku igre priče, pa ga je sastanak bio neizbježan. Međutim, malo tko zna da je vrsta strašno čudovište može biti ubijen od strane mana klase mađioničar, a ako je to učinjeno, junak dobiva 27.000 duše, tek počinje svoju avanturu.

Dođite kroz parenje zemlji, lik mora imati vremena za odbiti napade i istraživati ​​svijet, prima informacije od žitelja kraljevstva monologa i opisa dolaze preko ispitanika. Budući da nema veze priču između bivše i nove serije tamo, igrači mogu riješiti domyslivat kao što je bilo kraljevstvo Dranglik ili što je uzrokovalo smrt Lordrana.

u zaključku.

tamne duše 3 mogu se kupiti na zahtjev ili čekaju službenog objavljivanja. Vjerojatno prva verzija pojaviti tamno Coles 3 za konzole, a kasnije pušten na Windowsima. Budući da ne završiti puno, imajući intriga među fanovima, to nije činjenica, i najvjerojatnije će proizvod biti dostupan istodobno u svim smjerovima.

 

Igra je također