Alternativna imena: Demoni 2 Winner

Igra Demon Slayer 2: velika bitka događa.

Browser igre RPG Demon Slayer 2 prije izlaska se očekivalo, a kad je sretan trenutak bio idući u pustiti, igrači gomile pojurio za razvoj svemira fantazije. Njegovi prvi koraci trebalo je u 2013. godini I od tada je više puta dopunjuje i razvija, smjestio se u društvenim mrežama i mobilnim uređajima.

ideja igranja je sljedeći:

Blagodarya jasno configure, upravljanje i ruskog govornog područja izbornik kao Demon Slayer 2 igri, brzo ćete shvatiti.

  • Razvivaem njegovi geroya
  • Obustraivaem i poboljšati gorod
  • Nabiraem armiyu
  • Issleduem podzemelya
  • Bemsya s monstrami
  • Sorevnuemsya drugi igrokami

 

 

Heroji, dugo su čekali.

svijet ne prestaje rat između dobra i zla. Dokle god postoji barem jedna živa duša, jer će ići beskompromisnu borbu. Koliko dugo će trajati, a koliko nevinih padovi u oporbi, nitko ne zna, ali je gubitak će biti ogroman.  

Postoji legenda da kada nebo će biti odgođen sive oblake, a udaljenost će igrati Božansku Harp, junak će moći voziti neprijatelja u najmračnijem tamnicu, a blizu njega je ulaz svetog pečat. Nakon što je zlo sigurno skrivena u zatvoru, pada na zemlju milost, mir i radost će se vratiti mnogo puta.

Onaj koji će se igrati u igri Demon Ubojica 2, bit će vitez - heroj, koji je rekao legendu. Stanovnici slavne zemlje umorni od vas čeka, pa zašto ne početi pripreme za izlet.

 

 

Select, razvijati i boriti se.

prethodi velika djela 2 Demon Slayer registraciju, a potom će se upoznati s likovima, koji su zastupljeni u muškoj i ženskoj krinkom:

  • Voin – jak i uporan, nema milosti za vragam
  • Mag – ispreplitanje sricati riječi, a prirodne sile, kako bi ih poslati na neprijatelja, udarajući na rasstoyanii
  • Luchnik – to je i nema potrebe da se u neposrednoj blizini. Njegov daleko lete strijele, donio je čvrstu ruku, svakako naći svoje tsel

Kazhdogo biti dobra pumpa demona i čudovišta, a ne biti slab. Iskustvo i vještine su poboljšanje u borbi, a vi ćete imati prilike da ih brusiti. To je olakšana PvE - bitaka i kampanja protiv šefova, kao i uzbudljive PVP bitke u areni, ne samo, ali iu borbi za teritorij.

potvrditi svoj ​​posjed i napad na druge ljude. Zašto ne dobiti na rudnik zlata i drugih mina s mineralima ili uništiti plantažni nasadi? Da biste to učinili, morate biti radno sposoban, dobro opremljena junak da niste tukli zbog kršenja granice tuđe.

Za heroja bio je opremljen sa svim svojim gradom treba da funkcionira glatko. Graditi kuće, podići svoju razinu, gledati u dućan, kupiti korisne predmete.

Vodite brigu o svom ljubimcu, koji će stajati u borbi. Aplikacije iPlayer Demon Slayer 2 ažuriraju raspon opreme za obje vodeće osobe i njegov pomoćnik. S obzirom na razvoj ljubimca za njegovo pumpanje sustav"kralja životinja". To je maksimalna razina koja može dostići. Doprinijeti da traže znanje o alkemiji, a kad ukrotiti zvijer neviđeno, koristeći sva raspoloživa sredstva, dok je skroman stope ne lebdjeti na najvišoj razini.

ne izgledaju dosadno i putovanja na lokacije. To je sada pridružio i poznati čistilištu i The Twilight Zone. Istražite tamne labirinte i tmurno ugla zemlje, spremni suočiti najstrašnijih stvorenja koja samo može stvoriti izvan ovog sile. No, to je mjesto gdje su najveće blago pohranjeno i bogat izvor mine, koja se može izvući samo najhrabriji.  

 

Igra je također