Alternativna imena:

Great igra Demon Ubojica 3 Nova godina.

Igra Demon ubojica 3 Novo razdoblje nastavka priče Balenorov fantastični svijet koji ne prestaje borbu između snaga svjetla i tame. Miran život za slabe, samo najsnažnije može razviti vlastitu državu i učiniti ga uspješnim. Rođen u kaosu i zbunjenom junaku, s mudrim pristupom, moći dobiti neograničenu moć nad ovim virtualnim svijetom. Slava će biti razbijena u dalekim kutovima svemira, a slabi poslušni jaki.

Eta igra nevjerojatna mješavina različitih žanrova, oni koji vole igranje uloga imat će slavni junak, hrabri putnik čije su vještine u bitci čelik. Ljubitelji strategija mogu razviti gospodarstvo i izgraditi kraljevstvo, stvoriti vojsku i sudjelovati u uzgoju. IPlayer Demon Slayer 3 New Era ima priliku ići prema velikom avanturu, a ako putnik treba odmoriti i udahnuti, visoki zidovi dvorca s ugodnim sjenovitim uličicama daju junaku mira i tišine.

Dnya započeti zabavni putovanje kroz fantastičan svijet Balenor u igri Demon Slayer 3 New Era registracija je obavezna. Idite samo jednom, kada prvi put uđete. Da biste ga olakšali, možete unijeti adresu e-pošte ili koristiti gumbe brzi ulazi putem društvenih mreža. Nakon ovlaštenja nije komplicirano, na vašem računu igrači mogu doći s bilo kojeg uređaja, zadržavajući sva bogatstva i postignuća.

Game Jedinstvena Ubojica Demona 3 Nova godina.

Popadaya prekrasan svijet ispunjen avanturama korisnici moraju napraviti svoj prvi izbor. Leži u sposobnostima protagonista. Mađioničar, strijelac ili ratnik, sve ove specijalizacije gotovo su jednake, ali postoje neke razlike:

  • Mag uči magiju, bori se koristeći napitke i čarolije,
  • Luchnik, veliki borac, koji može pogoditi neprijatelje s daljine;
  • Održava hrabar i očajan, bunio se s neprijateljima koji ih gledaju u oči. Dobijte iskustvo, možete ga poslati otkrivanju raznih talenata kako biste heroja promijenili na astralnoj razini. Sposobnosti i sposobnosti ne samo da se ograničavaju na osobno iskustvo lika, oni se mogu pripremiti stvaranjem predmete, a ukoliko su ukrašeni čarobnim draguljima koji će s vremena na vrijeme povećati svoju snagu. Kontrolirano računalnim programom čudovišta su izvrsni za vježbanje treninga i honanja.

    V gledati svijet da ima nešto za napraviti, moguće je razviti talente svog karaktera, graditi gradove i stvoriti vojsku koja će braniti kraljevstvo, ili obrnuto, ići uhvatiti dvorce drugih igrača, preuzeti kontrolu nad rudnikom , Rudarstvo zlata i pljačkanje druge farme oduzimaju žetvu. Tko će biti agresor i kreator ovisi isključivo o igraču.

    Demon ubojica 3 New Era igrati više zanimljiva tvrtka. Povezati se s prijateljima, možete stvoriti ceh ili se pridružiti već postojećem. Ovaj korak pruža mnoge prednosti koje nisu dostupne pojedinačno. Prvo, sa saveznicima je mnogo lakše uništiti neprijatelja, a drugo, uvijek možete tražiti pomoć, dijeliti višak, ili samo razgovarati s drugim igračima, a treće, vještine gitare dostupne su samo članovima udruga, na izlazu Iz zajednice oni nestaju.

 

Igra je također