Dragon Ring

Alternativna imena: Dragon Ring

prekrasna igra Dragon Ring.

Igra Ring Dragon će se svidjeti svim ljubiteljima browser-based multiplayer uloga-fi avanturu. Radnja se vrti oko kraljevstvu zove Andimor. To je dugo vremena bio je mir i prosperitet. Ljudi su živjeli uz bok vilenjaci, pomažući jedni drugima i sami braniti protiv neprijatelja.

Tamne sile nekada sijati zbrku u ovom virtualnom svijetu, zaključeno je u Grand Ring. No, prsten je bio uništen, svađa je počela među civilima Andimora, naselili mržnju u srcima svih živih bića. Susjeda napao susjeda i njegov brat bio spreman da ubije svog brata. Zlo u mraku Gospodnjeg lica izbrisani, započeo krvavi rat. Veliki mag je stvorio novi prsten je stavio u njemu moć drevnog zmaja. Samo veliki hazarder u mogućnosti prikupiti ostatak u srcima dobro, i uz njegovu pomoć kako bi pobijediti mračne sile.

V iPlayer Ring Dragon nevjerojatno lijepa igra. U svojim trodimenzionalnim slikama, koje je potpuno uronjena korisniku u čarobnom stvarnosti vilinski svijet. Heroji u njoj izgledati kao holivudska zvijezda, odjeća je u stanju promijeniti izgled lika, a čudovišta su strašna i podmukao.

Dlya pokušati pobijediti sile zla i postati legendarni junak u igri Prsten Dragon registracije je potrebno. Da se prođe, možete prilično brzo. Da biste to učinili, ispunite obrazac koji se sastoji od samo tri boda e-mail adresa, lozinkom i nadimak ili koristiti račun jednog od društvenih mreža.

Značajke Dragon Ring.

Nachinaya igrati igru ​​Dragon Ring, morat će izabrati specijalizacija karakter, oni su standardni ratnik, strijelac i mage. Iskusni igrači znaju razliku u tim kategorijama. Ratnik je jaka u gužva i dobro zaštićeni, strijelac je više prilagođen za bore na velike udaljenosti, a mađioničar arsenala puna raznih uroka, uključujući i ozdravljenja.

Opredelivshis s karakterom i dajući mu ime, možete otići na izlet u nevjerojatno lijepom mjestu, izgubljen u ogromnom virtualnom svijetu. Na putu heroj će zadovoljiti ne samo korisne trgovaca i usamljene ratnika koji se mogu uzeti u suputnika, već i podmukao neprijatelji, zastrašujuće čudovišta i ostale zle sile i norovyaschie ubiti junaka.

Na podijeliti junak padne mnoge testove, on će morati proizvoditi svoje vlastite oružje i odjeću, to se može učiniti u borbi, dovršavajući zadatke ili programeri, oni ih ažurirati svakodnevno. Ulazak u borbu s šefom je vjerojatno da će dobiti dobar naoružanje i opremu. Bitke se može odabrati, pogodan za početnike borbi s neprijateljima kontrolom umjetne inteligencije, tako da je lakše zaraditi iskustvo. Nakon treninga to je već moguće ići u rat sa stvarnim igračima i lice off.

Kazhdy dobio bitku junak donosi iskustvo, igrači će biti u mogućnosti trenirati vaš lik razvijajući jednu ili više sposobnosti. Igra ima nekoliko načina borbe, u tamnici Bezdan mogu dobiti dragulja, svaki od njih je odgovoran za određene vještine:

  • Ataka;
  • Vozmozhnost kritična štrajk neprijatelj;
  • Zdorove;
  • Fizicheskaya zaštita;
  • Magicheskaya zaštita;
  • Immunitet.

Takim način svaki lik je jedinstven, različiti igrači razvijaju svoje likove i koristiti odjeću koja poboljšava određenu vještinu. Pumpa ne može samo svoj lik, ali i njegove popratne likove, kućne ljubimce i životinje čopora.

V Ring Dragon igrati sama po sebi nije toliko zanimljiv kao udružiti s drugim igračima. Ceh, možete stvoriti svoju vlastitu, ili se pridružiti postojeći. Svaki lik je koristan u borbi, ne samo za sebe, nego i za cijelu zajednicu, koja se sastoji u savezu. Ceh može razviti vještine nisu sami na raspolaganju.

 

Igra je također