DreamFields

Alternativna imena:

Game Dreamfields - jedan od predstavnika sladak niz igara iz Plinga Play. Svakako više Dreamfields je dizajniran za mlade predstavnike geymerskogo klase, međutim, i odrastao se igrači mogu opustiti uz igranje ove slatka i dobroćudne igre. Dreamfields online donekle podsjeća na uobičajene i volio mnoge aplikacije na Facebook ili Twitter stranici. Realnije je zamisliti što možete očekivati ​​od igre, možete pokušati testirati klikom na"Pokušajte"pri dnu obrasca za autorizaciju. Usput, jezik dizajna igre može se mijenjati od standardnog engleskog u razumljiviji na naše sunarodnjake ruski. S. Zastavu) i promijenite ga na ruski.

Da biste vidjeli potpuniju verziju igre, morat ćete se registrirati. Dakle, točno Dreamfields provjerava kao i mnoge druge online igre, je obavezna. Registrirani korisnici dobivaju pristup više mogućnosti igara i bonusa.

1.000.001. Za početak registracije morate popuniti obrazac koji se nalazi u središtu zaslona igre.

1.000.002.

1.000.003. Ako i dalje volite tradicionalne metode registracije, gornje polje obrasca, pod nazivom E-pošta, unesite svoju e-poštu.

1.000.004. U sljedećem retku unesite lozinku za prijavu na svoj osobni račun. Pokušajte odabrati više ili manje teško igrati igru ​​Dreamfields je bio siguran, a vaš račun mogao biti sjeckan.

1.000.005. U retku"User Name"upišite svoj nadimak, tako da ćete pristupiti sustavu tijekom igre. Provjera može biti dovršena što je prije moguće i već ste započeli igru, morate se (kao, doista, obično) slažete s Uvjetima pružanja usluge. Da biste prihvatili uvjete igre, označite odgovarajuću liniju.

1.000.007. Ako se odlučite pretplatiti na dopisivanje od administracije, osim ako ne želite primati poruke, ostavite mjesto za prikaz prazno.

1.000.008. Sva polja su popunjena? Kliknite na zeleni gumb"Registracija".

Ako ste u Dreamfieldsovoj igri s računa na Facebooku, popis će pokazati prijatelje vaše prijatelje koji su također instalirali i igrali Dreamfields.

Tijekom igre sustav će uvijek ponuditi sve više i više zadataka i zadataka koji neće biti dosadno. Dovršavanje zadataka predloženih sustava, možete dobiti bonus bodova.

Remarno, igrati besplatno Dreamfields može apsolutno bilo tko. A ova igra sigurno neće nikoga ostaviti ravnodušnim

 

Igra je također