Dreamfields

Alternativna imena: Polja snova

Game Dreamfields - jedan od predstavnika slatka serije igara iz Plinga Play. Dakako, više Dreamfields je dizajniran za klasu mladih zastupnika geymerskogo, međutim, i odrasli igrači mogu opustiti igrajući ovu slatka i dobroćudni igru. Dreamfields online pomalo podsjeća čest i ljubio po mnogim programima na Facebook ili Twitter stranice. Više realno zamisliti što očekivati ​​od igre, možete pokušati ga testirati tako da kliknete na "Pokušaj" na dnu obrasca za autorizaciju. Usput, jezik igra dizajn može se mijenjati od standardnog engleskog na više razumljivo našim sunarodnjacima ruskom. Da bi ga se u gornjem desnom kutu prozora (što je prozor igra, a ne cijela stranica), kliknite na kvadratić (bira automatski, dok SAD zastava) i to promijeniti ruskom.

Da vidimo potpunije verziju igre, trebat će vam da se registrirate. Pa točno Dreamfields provjera baš kao i mnoge druge online igre, je obavezno. Registrirani korisnici dobiti pristup do više mogućnosti igre i bonuse.

1. Za registraciju proces počeo trebate ispuniti obrazac koji se može naći u samom središtu zaslona igre.

2. Po želji, sudionici se mogu prijaviti pomoću računa na Facebooku, sustav nije u potpunosti prihvati ovu metodu provjere autentičnosti.

3. Ako ste još uvijek vole tradicionalne metode registracije, gornji polje obliku, pod nazivom «e-mail», upišite svoj e-mail.

4. U sljedećem retku unositi lozinku da se prijavite na svoj osobni račun. Pokušajte odabrati svoju više ili manje teško igrati igru ​​Dreamfields bio siguran, a vaš račun može biti sjeckan.

5. U liniji "User Name" upišite nadimak, samo tako ćete pristupiti sustavu tijekom igre.

6. Za provjeru mogao biti završen što je prije moguće, a vi već počeli igru, morate (kao, zapravo, obično) slažu sa Uvjetima korištenja. Prihvatiti uvjete igre, molimo označiti odgovarajuće liniju.

7. Ako se odlučite za pretplatu na korespondenciju iz uprave, osim ako ne želite primati poruke, napustiti mjesto za showa prazna.

8. Sva polja su popunjena? Klikom na gumb "Registracija" zelenom.

Ako ste u Dreamfields igrati sa svog računa na Facebooku, a zatim Popis će pokazati svoje prijatelje prijatelje koji također imaju instaliran i igrati Dreamfields. Sustav omogućuje poziv prijatelja iz različitih društvenih mreža kao što su Google + ili Yahoo, možete ih spojiti. Ili dodajte mrežu prijatelja Plinga.

Tijekom igre sustav uvijek će vam ponuditi više i više zadaće i zadatke koje neće biti dosadno. Popunjavanje zadataka predloženi sustav može dobiti bonus bodove.

Zanimljivo, igrati besplatne Dreamfields može apsolutno nikoga. I ova igra nježno zasigurno neće nikoga ostaviti ravnodušnim

 

Igra je također