Empires 1810

Alternativna imena: Empires 1810

Game Empires 1810 - računalna igra, koja će vas odvesti do razdoblje velikih događajima. Times of Napoleon i osvajanje Europe , a pohodu na Moskva i naknadno rata oslobođenje Europe od Napoleona i njegov pad . To je vrijeme Empire 1810.

Empires Online 1810 - ovo strategiju koja potražnja . Odlučiti o sudbini Francuskoj, Pruska i Engleska dati vojsku svoj narod da slave i čast. Čuvaj cvjeta i trgovine kineskih gradova u svijetu početkom devetnaestog [_2_ ] stoljeća. Otkrijte empire 1810 godine.

Empires 1810 registracija sastoji se uglavnom od iste stavke koje ispunjavaju pri registraciji u drugim igrama. Sučelje igri stranica prikazana na njemačkom jeziku.

Da bi se prijavili, morate ispuniti u sljedećim područjima:

1. Unesite prvu ćeliju svoje korisničko ime. Moguće da je to bila lažna, tako da možete napraviti to pravi.

2. Pažljivo unesite svoju e-mail adresu.

3. Napravite svoju vlastitu lozinku. Razmislite o tome pažljivo, po mogućnosti koristeći i brojeve i slova abecede bilo. To će jamčiti da pouzdanost lozinku.

4. Ponovite kod potvrditi vašu lozinku u naknadnom ćeliji.

5. Nakon što je pročitao pravila i sporazuma stranica, stavi znak u odgovarajuću ćeliju u kojoj potvrđujete da se slažete sa svime što ste pročitali dokumente koje web stranice igre Empires 1810.

6. Zatim kliknite na « kostenlos anmelden » .

Sada ste registrirani igrač.

Igrajte Carstvima 1810 možete, bez oklijevanja, o snazi ​​računala, jer ova igra je najvažnije - to je mrežna veza. Glavna stvar - kako bi bili sigurni da niste imali niti pad s mrežom, a brzi internet je dovoljno visoka.

Empires 1810 što će se igrati s preglednikom koji olakšava instalaciju posebnih igara kupaca.

U 1810 Empires Online vrti oko 1810, Napoleonova osvajanja Europe i idućim oslobodilačkih ratova.

Na početku igre možete odabrati jedan od tri zemlje: Francuska, Pruska i Engleske.

1. Francuska je najagresivniji zemlja s najvišim napada snaga.

2. Engleska je obrana otoka.

3. Pruska je u sredini druge dvije.

Sljedeći korak u Carstvu 1810 je izgradnja novog grada.

Vaš prvi zadatak - to doseljenici, koji vam je potrebno za izgradnju zgrada, i početi baviti trgovinom. Morat ćete brzo organizirati mogućnost napada ili obrane u izgradnji svoj grad, naravno, to sve ovisi o vašoj nacionalnosti. Ako želite, možete napadati, ali ne kao Englez.

Naravno, borba i rat - to ključne točke Empires 1810.

Da biste to učinili, uvijek ćete trebati snažan i dojmljiv vojske zgrade, vojarne, staje ili oružarnicu.

Empires Online 1810 omogućuje vam da doživite akciju koja je održana u velikoj vrijeme. Osjetite stvarnu moć Francuza i dokazati da ste pobjednik! Sretno vam u ovoj borbi!

 

Igra je također