Estsilon

Alternativna imena: Escilon

Estsilon online - jedinstvena browser-based igra, dostupan je publika korisnicima besplatno. To je izvorni MMORPG (povijesni žanr) igra. Projekt se kvalitativno razlikuje od trenutnih online igara, kao što su tvorci radili kako bi se uklonili različite nedostatke. Dragi igrači u Estsilone ne samo privući zanimljivu legendu, ali ključne značajke će iznenaditi i oduševiti. Uzimajući u svijet špiljskog čovjeka, te dobiti priliku za rast i presele u nove sfere, pri čemu dotični otvorenim velikim, atraktivnim projektima. Dakle, kako će vas pratiti iz prošlosti u budućnost, i sam osjećaj da se užicima i složenosti života u različitim razdobljima.

Sistemski zahtjevi su minimalni. Vaše računalo mora biti instaliran Windows (XP, Vista ili Windows 7). Također, za utakmice će trebati zvučna kartica, tipkovnica i miš. Kada ste spojeni na internet, možete početi registrirati i igrati igru ​​online Estsilon.

Estsilon online registracija će vam stanovnik kamenog doba. Ne morate skinuti klijentskog softvera. Registracija Estsilon - jednostavan i brz proces. Vi samo trebate se registrirati novi lik, navodeći sljedeće podatke:

1) trebate unijeti svoje korisničko ime - mislim da je izvorni naziv za karakter

2) Odredite spol (muško ili žensko)

3) Zapišite e-mail adresu - ali samo njegova stvarna!

4) Unesite lozinku - pokušati doći do pouzdaniji

5) Odredite datum rođenja

Nakon završetka prijavnicu, lijevo kliknite Log Estsilon online igra postaje dostupna za vas. Znati istinu i shvatiti istinu velikodušan nemilosrdna. To će biti više prikladan za vaš prirode? Online igre Estsilon pomoći to shvatiti.

Da bi razumjeli kako igrati Estsilon za početak proći kroz tečaj na lomači. Uspješno prolazi taj pothvat, zaraditi povećati točka izvedbu, plus neke korisne stvari. Kad je završio u mehanizmu igre, moći će posjetiti sve dostupne mjestima. Estsilon online igra uključuje i nadzemne i podzemne mjesta.

Antena - kontinent, otok i more, i podzemnih voda - maze. U svim mjestima, susret će se razne životinje, od kojih su se povremeno pada resursa koji bi trebao biti izabran. Budući da je sve u igri morate kreirati vlastite nataloženi resurse korisne za stvaranje masti, izradu odjeće i oružja. No, bliži pogled na to kasnije.

Dakle, shvatili smo gdje se radnja igre. Glavni stanište špilja selo divljaka. Ovdje su na sljedećim mjestima:

- Krijes

- Cave rideable vođa

- Cave of Spirits

- Špilja majstori

- Battlefield

- Shack Antistesa

- Shopping oltar

- Hram Opifeksa

- Ice špilja.

Osim tih mjesta, imate pristup ribarsko mjesto na kojem možete kupiti brod i otići zadatak potraga.

Za igranje Estsilon morate odabrati kako biste željeli vidjeti njegov lik. U igri Estsilon prisutnih ratnika i čarobnjaka. Oni imaju karakterističan osobine i sposobnosti.

Glavni parametar za ratnika - stas. Također je potrebno voditi brigu o podizanju ljutnju i vještinu.

Mages naglasak na racionalnosti. Također, to će osigurati da se s povećanjem razine mogao staviti željene čarobne stvari.

Kao što je već spomenuto, stvoriti će se potrebne stvari za sebe. Estsilon - neprestana borba za opstanak i naravno da neće preživjeti u ovom svijetu sa svojim golim rukama. Resursi samo set, ali nakon što je uhvaćen, ništa neće donijeti na umu, prije nego što postane korisna stvar. U ovoj online igri daje sljedeće resurse: razne biljke, gljive, korijenje, kamenje, grane, kao i onima koji su ispali iz životinja. Možete ih koristiti tek nakon identifikacije špilje duhovima. Nakon identifikacije može, na primjer, da bi mast (ako znate recept), razmjena resursa ga za nešto više potrebno ili samo jesti i poboljšati to svojstvo.

Igra ima i valutu - Školjke. No, možete zaraditi novac uz pomoć trgovine sve iste resurse ili svladavanje struke. Ako vam se sviđa miran rad, postati šaman ili čarobnjak. U ovom slučaju, vaše usluge će biti dobro plaćeni.

Međutim, kreatori su se brine o borbi protiv sustava. Sudjelovati u grupnim borbama s drugim igračima i sa životinjama, kao i samo u dvobojima. Vi ćete poslužiti kao oružje kamenjem, noževima, sjekirama, palicama, cudgels. U kojem se bore ne bi došao, uvijek će pobijediti! Sigurno se popeti na slavu i steći iskustvo, tako potrebne za daljnji nastavak putu.

Uglavnom online igra se sastoji od događaj Potraga zadatke. Sve počinje s prvim potraga Bonfire dobivenih iz Virtus. Sljedeći posao bit će uzeti starca Antistesa. Više igrate, više zadataka. Uz svaku razinu oni postaju sve više zanimljiva i raznolika.

Na razini igrati online Estsilon se prelazi iz jednog razdoblja u drugo. I svaka razina ima svoje prednosti i mogućnosti. Na primjer, za čarobnjaka razini ovisi o količini mana po jedinici razboritosti. Warriorsi na razini 5 može uzrokovati na bojnom polju instruktora i majstora udara ili izgovor. Značajka razini 4 smatra prilika za poboljšanje profesionalnih vještina na njega. Prođite kroz i vrednovati sve ove izvanredne razine, uživati ​​u atmosferi antičkog svijeta, fascinantno putovanje kroz stoljeća - sve to i više online igra nudi vam Estsilon.

Pridružite nam se u igri Estsilon dostupnim svima. Ovaj tajanstveni svijet je spreman da vam dobrodošlicu! Dobrodošli u uzbudljivim virtualnim prostorima! Neka igre sigurno će vam dati puno zabave!

 

Sve najbolje igre online. Heroji Žanrovi Tagovi