EX. BOGOVI

Alternativna imena: EX. BOGOVI

EX. BOGOVI online - besplatna browser based multiplayer igre fantasy žanr BBMMOG. Projekt Ex. Bogovi u potpunosti usredotočen na PvP borbi. Pozadina govori o tome kako stranac bogovi napao harmoničan svijet i počeo nasrnuti na the Titans, koji su odavno obožavali stanovnici ogrlice svjetova. Naravno, za takve namjernih izvanzemaljci ponašanje mora platiti, tako hrabri ratnici krenula dvije frakcije nakon njih. Ali ne, surađivati ​​i nastojati zajedno riješiti ovaj problem. Predstavnici frakcija organizirali neku vrstu natjecanja. Svatko želi biti prvi u ovoj ludoj utrci i kazniti okupatorski bogovi zaslužuju. Svađa između orlova i lavova izbili više. Na koju stranu će pobijediti? Možda je to što može pomoći jedan od frakcija da ostvarite svoj cilj? Požuri, svoju braću u potrebi za pomoć!

EX. BOGOVI igre zahvaljujući svojim brojnim značajkama će vas osvojiti od prve minute. PvP sustav je izgrađen na tom principu da pobjednik uzima sve. Vi ćete biti u mogućnosti da se pridruže borbi i koristiti ih kao kombo i vlastite taktike. Poteze bitke su tako realno da dugo ostati u sjećanju sudionika. Ugodan trenutak je sposobnost da se transformiraju u različite stvorenja. U tom slučaju možete koristiti sve ovlasti koje su svojstvene određenoj čudovište. Gameplay uključuje stvaranje klanova i saveza. Zajedno sa saveznicima ćete ići na osvajanje raznih dvoraca i tamnice. Vjerujte da takve kampanje u potpunosti će zadovoljiti vaše žeđ za avanturu! Ugrađene iu igri politike, a vi ćete biti u mogućnosti za razvoj odnosa s drugim korisnicima. I dodati na svim high-kvalitetu grafike, zanimljive priče, na različitim mjestima, prilagođavaju igara za sve moderne tablet računala i niske zahtjeve sustava. Glavna stvar je da se u skladu s takvim parametrima računalu: OS Windows / 2000 / XP / Vista × 32 / Seven ; procesor Intel Pentium ΙΙΙ 800 MHz, 64 MB grafička kartica, 256 MB RAM-a. Zaključak je jasan. U principu, što se prilično atraktivan sliku! Tvorci i stvarno trudili predstaviti korisnicima kvalitetan proizvod.

Pridružite nam se u igri EX. BOGOVI otvoriti vrata čarobnog svijeta. Prvo se odlučite na inkarnaciju, a zatim unesite željeno ime, e-mail adresu i reći se s lozinkom. Zapamtite da ex. BOGOVI registracija podrazumijeva prihvaćanje pravila, i da izraze svoj pristanak činjenicu utjelovljenja. Imate li vlastiti račun kao dar, možete igrati EX. BOGOVI izravno u pregledniku. I uzeti vremena za preuzimanje klijent ne trebaju.

Za početak, od vas će biti zatraženo da obavlja uvodne zadatke. Prvi posao koji će vam pomoći da se prilagode igri, steći iskustvo i prikupiti neke zlata. Gameplay prate razumne savjete, tako da ne brini da kao početnik, koju su izgubili i ne mogu naći svoj put. Duže EX. BOGOVI igrati, teže zadatak postaje. Ali nagrada odgovara napor. Na primjer, postoje poslovi za koje performanse ćete dobiti masku. Maska - to prilika će se pretvoriti u čudovište. A budući da ima puno životinja, možete posjetiti različite slike.

Vi ćete biti u mogućnosti odabrati frakcija, dosegnuvši treću razinu. Prije toga, morat ćete ispuniti zadatak "je izvor zla." Ako ne možete ubiti sebi gazda nazivom Vukodlak, pozvati pomoć od bilo kojeg od igrača. Iskusniji igrači će biti zadovoljni s ovom uslugom za vas. Dakle, koračni vukodlaka leš, suočit ćete se s izborom - Lions ili Eagles? Orlovi se razlikuju visine i doradu. Ove plavokrvnog bića okolo kao bi. Značajke karaktera - hladno, obračuna i lukavosti. Lions - je nasljednik Bizantskog Carstva. Noble karakter, iskrenost, poštenje, ljubav prema životu - na osnovna obilježja tih barbara.

Igra EX. BOGOVI ćete, još uvijek slijede ista osnovne parametre: Razine Mana i zdravlje, iskustva i junaštvo. Također, na svakoj razini, vi ćete odlučiti koji set talenata razvijati. To je obilježje od EX. BOGOVI online.

Dalje se kretati naprijed, bolje su vaše mogućnosti. Na primjer, nakon što je postignut određeni stupanj na skali od junaka, možete posjetiti dućan i kupiti gospodara arene prave stvari. Stvari imaju tendenciju da se istrošiti, tako da dobijete nešto u svom posjedu, te bi trebao pratiti stanje objekta i vremena za popravak. Inače, tijekom vremena stvar može nestati.

Dragi igrači ispred vas, tako višestrukih projekta koji procjenjuju svoj puni potencijal, možete tek nakon što su i sami pokušati igrati. Počnite uzbudljiv doživljaj, a uskoro osjetiti da je toliko zarazna da je to nemoguće spustiti. Uživajte u igri!

 

Igra je također