basna Legende

Alternativna imena: basna Legende

igre Fable Legends na temelju legende i priče.

To nije ozbiljna izgleda igra bajka Legende, više kao vesela bajka s elementima herojske sage. Međutim, kao što je bio namijenjen autori & ndash; napraviti najbolje od ozbiljne priče s malo humora, ali ne i djecu, u nadi da je projekt u žanru akcije RPG zavesti sve uzraste.

Planirano je da priču Legende mogu skinuti jedan Xbox i PC sa sustavom Windows 10. Otvorena beta testiranje provest će se u proljeće 2016. godine A u toj istoj godini, developer i izdavač Studios Lionhead Studios Microsoft će objaviti igru.

Prvo izdanje ne obiluju mjesta i likovi će svoje aktivnosti u glavnom gradu, ali autori će stvoriti niz nastavaka, postupno širi kartu, dio likova i druge stvari. Što se tiče načina, igrači će moći izabrati jednog korisnika ili zadrugu. No, da se zaustavi na izborima na jednom proći, nećete biti sami & ndash; Sljedeći će biti tvrtka od likova, upravlja računalo.

Do sada, rad na projektu je u punom zamahu, igrači pokušavaju naučiti više detalja o tome što se pripremaju programere. Svaka vijest živahno razgovarali i brzo širi, a postalo je poznato da preuzimanje Fable Legends će biti moguće modelirati free- to-play.

Sudbina junaka & ndash; tvoja sudbina.

Događaji odvijati u gusto naseljenim svijetu Albion, gdje se očekuje došlo je do situacije u kojoj je sveprisutni zli sprječava slavna junaci živjeti u miru, sretno, tako dobro zauvijek.

Prije kvartet pojavljuje sve dobre momke & nbsp; jedan negativca & ndash; vođa goblini i orci. Da, negativac, ali pod kontrolom puno agresivnih podanici, i to aktivno koristi svoju moć plemenitim ratnicima nasylaya svojom vojskom kako bi se spriječilo da obavljaju dobre namjere.

Pored ogromnog vođa zelene nakaze postavlja zamke i manipulirati vrijeme, uzrokujući različite katastrofe. Općenito, dosadnim heroje sigurno neće, a ako ona postaje glavna negativca će se pobrinuti za njihovu razveseliti.

 • Scary zaštićeni u najugroženijim područjima arbalester oklop.
 • swordswoman teška čarobni štit.
 • Slatka ubojica s profinjenim manira.
 • zločest, duhovit čarobnica, u stanju bez napora zamrznuti bilo, i pretvarati se da nije bio.

  s junakom naći ćete se u svijetu u kojem magija, legenda i povijesti postao jedan. Vi ste na čekanju za nevjerojatne zadataka, izazovan zadatke, čudne susrete sa zanimljivim likovima koji su vezani uz Albion. Vi odlučujete ulogu & ndash; lukava varalica, neustrašivi ratnik, hrabri plaćenik ili sama vrlina.

  Vaš lik zaslužuje bolje, kako bi bili sigurni da nije potrebno opremu.

  Njihova snaga i snaga udara može postupno povećati na dati privilegije nakon prolaska misija u priču Legends na PC.

 • Procesor: Intel Core i7-860 Quad 2.
 •  

  Igra je također