Alternativna imena: Legende Nogomet

igrajući nogomet legende stvoriti zvijezdu.

nogomet igra milijune, svaki navijač želi jednom u životu biti na travnjaka stadiona kao igraču koji počini odlučujući udarac u gol. Krikovi cilj, buka stadiona, radost pobjede, ovaj san može ispuniti u virtualnom svijetu igre nogometna legenda. Samo u ovoj novoj igri, svatko može ući u teren kao igrač, postaje jedan od tima i osjetite okus pobjede.

razliku od drugih igara na nogomet, ova igra pruža mogućnost da upravljaju samo jednu jednog igrača tijekom utakmice, nego cijelog tima. Ovdje u prvom planu vještina svakoj od deset sportaša, sjedi ispred monitora i koordinira rad svih članova tima. Pogreška se može osvojiti sve troškove, kao u stvarnom životu.

Nogomet Legende igra u kojoj postoji mogućnost pozvati prave prijatelje da igraju nogomet, jer je u lice na stadionu i da igraju nogomet na travi nije uvijek moguće, ali kod kuće, nakon dugog radnog dana, doći u teretanu sa svojim prijateljima, to je pravi odmor , Kada je ekipa spremna boriti se za naslov, igrači mogu stvarati vlastitu nogometni klub i sudjelovati na Svjetskom prvenstvu među mnogim timovima, te kako znaju da postane pravi šampion.

 

 

spremni igrati nogometna legenda.

Kako da se pridruže uzbudljiv svijet nogometni nogometna legenda preuzeti program klijent je potrebno. Redoslijed jednostavna, prvo se morate registrirati, a zatim instalirati program i početi stvarati svoj ​​vlastiti nogometna zvijezda.

Developeri nude igrače veliki urednik izgled je posjetnica u igri. Nogometaši može postaviti jedinstveni izgled:

  • crte lica, do potpune portret podsjeća na stvarne osobe;
  • Rost;
  • Teloslozhenie;
  • Bazovuyu oblik, zaštita i osobni stil.

Izradite vlastiti nogometna legenda, igrači se odmah može ići na teren za vježbanje. U ovom načinu rada, postoje i drugi igrači, samo vratar koji upravlja umjetna inteligencija, usput, samo vratar robota u bilo kojem načinu rada, ostali igrači na terenu, pravi ljudi. U trening načinu rada moguće je svladati udarce iz cijelog igrališta, dribla, sve vrste prolaza, razne feints.

režimi u igri puno, ne samo da igraju i vježbe. Igrač može stvoriti svoj ​​tim prijateljima, ili se pridružiti postojeći, kako kreirati vlastiti klub, sudjelovati u turnirima ili za izvršavanje zadataka koji se pojavljuju u igri svaki dan.

Nakon svake igre karaktera dobiva određenu količinu igra novac i iskustvo. Akumulacija i omogućuje nam razviti nogometaš, uzimajući naslova povećati svoju brzinu, izdržljivost i druge fizičke osobine. Igra ima priliku kupiti igrač sportsku opremu, što također utječe na kvalitetu svoje igre.

dobra momčad igra zahtijeva koordinirani rad svih sportaša, tako da možete sudjelovati u prijateljskim utakmicama, trenirao kolektivnu igru i mjesto na terenu svakog sudionika. Igrači imaju mogućnost za stvaranje više igrača i odaberite znak neposredno prije početka utakmice. On također podržava razmjenu i prodaju igrača.

Nogomet Legends Igra je vrlo zabavna, to je nevjerojatno lijepa grafika, koji prenosi svaki detalj o tome što se događa na terenu. Navijači na stadionu i komentatori reagiraju na ono što se događa, da daje osjećaj stvarnosti. Sve igre mogu biti pohranjeni i pregledan.

 

Igra je također