Zaboravljeni Mitovi

Alternativna imena: Zaboravljeni Mitovi

Game Zaboravili Mitovi je multiplayer online igre povezane s prikupljanjem kartice, koji je dizajniran u stilu fantastike.

Game Zaboravili Mitovi registracija je vrlo jednostavna, ali je na engleskom jeziku. Za registraciju morate obaviti sljedeće korake:

1) Pronađite mjesto na kojem se igra Forgotten Mitovi pretraživanje pomoću tražilice poznata vas.

2) Na glavnoj stranici trebate kliknuti na link « Prijava ili Registracija » .

3) Zatim ispunite polja, koji se nalaze pod riječju Registracija.

4) U prvoj liniji, unesite ime (naziv).

5) Zatim odaberite Email (vašu e-mail adresu).

6) Ponovite pisanje e-mail adresa (Ponovno unesite e-mail).

7) Unesite svoju lozinku (password).

8) Ponovno unesite lozinku (Ponovno unesite lozinku) u sljedeći redak.

9) Kliknite na ovaj gumb nakon «Registracija».

Igrati igru ​​online Zaboravljena mitovi mogu samo registrirani korisnici. Posebni uvjeti za parametre računalnih sustava za igre programeri Forgotten Mitovi nije podignuta, ali, ipak, vaše računalo mora imati najmanje prosječna snaga, a spojen na brzi internet. To je neophodno za vas da igraju bez smetnji.

U Forgotten Mitovi ćete igrati, ima tri faze:

1) Faza 1 - Draw & Play.

2) Faza 2 - uroka i sposobnosti.

3) Faza 3 - Borba.

1) Faza 1 - Uzmete jednu karticu iz svog palube. (Broj kartica se može povećati, ovisno o drugim sposobnostima). Možete igrati jednu energetsku karticu, koristeći ga za igranje druge kartice. Ovisno o dostupnosti energije, možete napasti igru ​​i ojačati kartice na bojnom polju.

2) Faza 2 - u ovoj fazi, igrači mogu koristiti uroka i čarolija kartice i sposobnost da koriste svoje kartice u igri. Da bi se početi igrati s uroka i čari, igrač mora imati dovoljno energije.

3) Faza 3 - faza napada. U ovoj fazi, možete se opustiti i gledati kako vaša strategija razvija u svojim karticama na bojnom polju i napada koristeći pasivne sposobnosti.

Igra Zaboravili Mitovi online ima osnovne atribute:

1) napad - svako biće u igri i imaju svoje kazne napad (ili napada bodova - AP), te mogućnost da je korak na pozornici 3.

2) Zdravlje - svaki napad i utvrde ima zdravstvenu knjižicu (ili zdravstvenih bodova - HP). Kartice koje se oštećeni, dinamički izgubiti bodove zdravlja. Ako zdravstvena iskaznica padne na nulu, kartica umire.

3) šteta Combat - oni su tjelesne ozljede, koje se smatraju napad na točke kartice, koja je u napadu zoni.

4) Spell štetu - je izravna šteta od vaše kartice ili kartica sposobnostima, koje se smatra oštećenja pravopisa. U principu, sve vrste ozljeda koje nisu tretirane kao borbenu i pravopisa štete.

Igra Zaboravili Mitovi slobodan si dati puno nevjerojatna iskustva!

 

Igra je također