Gameglobe

Alternativna imena: Gameglobe

Game Gameglobe je mješavina žanrova Akcija, Avantura, TPS, Quest, Racing.

 • pritisnite veliki zeleni gumb ispod Signup;
 • give upute i preuzimanje igre klijenta;
 • Introducirajte svoje podatke i nastavite avanturama koje sami stvarate.

  Ako vaše računalo ima ove karakteristike, vaš sljedeći korak će biti registracija Gameglobe:

   1. pronađite na mjestu games Gameglobe;
   2. u gornjem desnom kutu u stupcu Username upišite naziv vaše igre;
   3. i stvoriti lozinku i zapamtiti ga;
   4. unesite svoju e-mail adresu;
   5. Prihvatite autorske sporazume klikom na potvrdni okvir:

  Da biste stvorili svoj svijet, svoju igru ​​sa svojim lijepim poljima i prirodom, predstavljali ste veliki skup alata za stvaranje šuma, cesta, slapova, špilja, prepreka, pustinja, snježnih livada i još mnogo više samo čekanja vaše mašte. Izradite skripte, napišite priče, napravite nezaboravan lik i podijelite ih s drugim ljudima. Svaki od nas uvijek je sanjao o stvaranju vlastite igre, to je sigurno, a postalo je moguće uz igru ​​Gameglobe.

  Korisanje svijeta, možete ga ići na svoj lik. Shvatimo kako kontrolirati vaš junak. Vrlo je jednostavno kretati se svijetom pomoću gumba koje poznajete W S A D (gore, natrag, lijevo, desno) za kretanje na bočnoj strani pomoću tipki Q E. Za skakanje koristite razmaknicu ili desnu tipku miša. Lijevi gumb služi za napad i interakciju s objektima okoline, također grabbing uže možete swing pomoću navigacijskih tipki i R F da se popne užad ili silazi. Kako biste ušli u automobil, pritisnete lijevu tipku miša kako biste se kretali, koristite tipke W S A D za kretanje.

  Tako posjetite web stranicu, registrirajte se i stvorite igru, remek-djelo, avanturu, svoj svijet s nevjerojatnim likovima, zlikovci. Ovdje vas čekaju!

 •  

  Igra je također