Gameglobe

Alternativna imena: Gameglobe

Igre Gameglobe je mješavina žanrova akcija, avantura, TPS, Quest, Racing. Ali u stvari igra Gameglobe je ogromna editor s velikom skupu različitih alata koje svatko može ostvariti svoje ideje, možete stvoriti, kao i odmah nakon stvaranja igraju svoje stvaralaštvo, realizirati svoje ideje ovdje nego što stimulira ovu igru. Igrajte igru ​​online Gameglobal možete potpuno besplatno jer je stvoren u modu F 2 P ( Slobodno na [_2_ ] Igraj ).

Za početak Gameglobal igrati morate imati računalo s tim zahtjevima sustava:

 • Procesor Celeron Dual - Temeljni 1. 6 GHz ili viši
 • Grafička kartica g e f orce 8800 GS ili više
 • 1 GB RAM-a ili više;
 • Operacijski sustav Windows XP ili kasnije;
 • Diskovni prostor za najmanje 2 GB
 • DirectX DX 9;
 • Priključak na Internet;
 • Tipkovnica;
 • Miš.

Ako vaše računalo ima ove karakteristike, onda je sljedeći korak je registracija Gameglobe

  1. Idi na stranicu igre Gameglobe ;
  2. Najbolje desno od stupca ime unesete svoje ime zaslona;
  3. Napravite lozinku u nastavku i zapamtite ga;
  4. I unesite svoj e-mail,
  5. Uzmi ugovor o autorskom pravu klikom na okvir;
  6. Push veliki zeleni gumb ispod Prijavite do ;
  7. Slijedite upute i preuzeti igru ​​klijenta;
  8. Unesite svoje podatke i početi avanturama koje ste sami stvorili.

Stvoriti svoj svijet, svoju igru ​​sa svojim prekrasnim golf i prirode, imate ogromnu skup alata za stvaranje šumskih cesta, slapovi, špilje, preprekama, pustinje, snijegom prekrivenim livadama i mnogo više samo čekaju vaše mašte. Napravite skriptu pisati priče, napraviti nezaboravan lik i podijeliti s drugim ljudima. Svatko od nas oduvijek sanjali o stvaranju vlastite igre, to je sigurno, a to je postalo moguće uz igru ​​ Gameglobe .

Stvorio svijet možete izvoditi na njega od strane njegova karaktera. Pogledajmo kako kontrolirati svoj heroj. To je vrlo jednostavan za navigaciju svijet pomoću svoje poznate tipke " W " " S " " " " D "(gore, natrag, lijevo, desno) za prelazak na bočne tipke koriste" Q "" E ". Za skakanje korištenja prostora ili desnu tipku miša. Lijevi gumb se koristi za napad i interakciju s objektima okruženju, također grabbing uže možete ljuljački ključeve pokreta i " R " " F " kako bi se popeti užadi ili sići.

Igre Gameglobe prisutne vozila, kao što su SUV, saonice, kamion, i snowboardinga. Uprava nije komplicirano. Kako bi se u auto te pritisnite lijevu tipku miša do nje i pritisnite tipku da ide " W " " S " " "" D ". Hammer u igri priključen na gumb prostora za izlaz iz vozila koje koristite gumb " TAB ", za ubrzavanje pritisnite " W " i " S [ _2_] "za kočenje. Upravljanje sve uobičajene načine prijevoza, tako da ćete shvatiti kako upravljati snowboard, kamion i sanjke.

Dakle, posjetite web stranicu, registrirajte se i stvoriti igru, remek avanturu, svoj svijet s iznenađujuće likove, zlikovce. Game Gameglobe Slobodno vam daje priliku da izgrade vlastiti igru ​​i podijeliti ga sa svojim prijateljima i zajednicom Gameglobe . Budite jedinstveni i učiniti ono što su htjeli za dugo vremena. Ovdje vas čeka!

 

Igra je također