Ghost Recon Tom Slantsys: Vildlands

Alternativna imena: Ghost Recon nenastanjene predjele, TCGR Wildlands

Igra Ghost Recon: Wildlands: pravi rat.

Kak tvrdi developer Ubisoft Paris, igra Ghost Recon Wildlands će biti prvi proizvod vojske u ogromnoj otvorenom svijetu. Datum izlaska još uvijek nije poznat, no neke informacije bio predstavljen na E3 festivala. Dakle, ova akcija s Ghost Recon: Wildlands Preuzimanje platforme:

  • PS4
  • XONE
  • PC

Igroki se mogu grupirati u četiri i ispunio misiju, svaki tim razvija proces u vlastitom smjeru, koordiniranje glasovnu komunikaciju korake.

V hot spot.

Geymerov čeka slijetanje u Boliviji, i jedan dobiva na odredište na različite načine: automobilom, motociklom, helikopterom, pa čak i skakanje s padobranom. U priči, Bolivija je postala glavna baza trgovaca drogom i kartela upravlja svim Santa Blanca. To je dovelo do katastrofalnih rezultata u regiji pod kontrolom podzemlja, a vlada sve teže zadržati kontrolu. SAD u panici, jer se lijekovi ispruženo po cijelom svijetu, postaje ozbiljna prijetnja. Kako bi se uklonili mafija bazu i vratiti red u Boliviji poslao elitne momčadi"Ghosts".

Gruboy moć da otkloni situacija neće raditi. Trebamo promišljen plan i sposobnost da se prilagodi djelovanje na situaciju. To je ta dečki su u jedinici, dizajniran kako bi kaos i zbunjenost u redovima kaznenog sindikat, a zatim ga trajno onesposobiti. Heroji morati zadovoljiti s opasnim, ozbiljnom neprijatelja koji se ne zaustavi pred preprekama su se pojavili, a ne vrlo savjestan u odabiru kazne, otkriva neprijateljske agente. Postavljanje momčad održao je kompleks, ali on ima iza sebe iskustvo i potporu vlade.

Geympley i mogućnosti u igri.

Ozhidaya trenutak za preuzimanje Ghost Recon Wildlands, igrači prate vijesti i što se iz službenih izvora, ne mogu a da se raduju. Igra ima 9 različitih područja s različitim uvjetima: planine, rijeke, pustinje i drugi. Dodaje realnu promjenu dana i vrijeme je promjenjiv, i može se koristiti tijekom misije ako je dan je lakše pratiti i gledati noć postaje idealno utočište. Oružje junaci, također, obilovati, a tehnika je u stanju prevladati teške dijelove ljepljivom blatu u živi pijesak. Kao događanja odvijaju u suvremenom svijetu, temelj stvarnog arsenala vojske, iako postoje mogućnosti, kao što su trutovi. Ova mehanička pomagači su označene mete i neprijatelja, kao i učinkovit napad.

V misije Ghost Recon Wildlands za PC igrače odabrati način obavljanja misije: da se u neposrednoj blizini neprijatelja neprimjetno ili koristiti sredstva za long-range i kratkog dometa napada. Možete ići naprijed, računajući na efekt iznenađenja i provesti preliminarnu istragu i okupiti više podataka, a zatim izvršiti zadatak možete ići istraživati ​​svijet i zgrabite par ispostava.

V Ghost Recon nenastanjene predjele može komunicirati s NPC (pobunjenika, političari i obični građani), izgradnja prijateljskih odnosa s njima ili slanje u čin neprijatelja. Priuštite da je potrebno ozbiljno, jer su u stanju utjecati na planove za budućnost. Stjecanje bodove poboljšati svoj heroj, a možete uzeti od palih neprijatelja svojih oružja i korisnih stvari.

Podvodya se, još jednom proći kroz značajke igre:

  • Bolshoy otvorenom mir
  • Komandnaya igra 4 h
  • Vozmozhnost djeluju jedan na trećem računala naparnikami
  • Polnaya sloboda deystviy
  • Alternativnye scenarij sobytiy
  • Postoyannoe poboljšanje navykov
 

Igra je također