Gwent Witcher kartaška igra

Alternativna imena: Gwent Witcher kartaška igra

GVINT su: Witcher. Kartaška igra - od 2015. godine došao je single-player igre uloga „Vedmak 3: Wild Ohota”, tisuće igrača prožeti avanturama karizmatičnog Witcher Geralt. Sada igra GVINT su: Witcher. Kartica igra je napokon dostupna u 2017 i dalje razvijati. Kartaška igra, jasno je da to sliči sklonost ili most. Igra se svodi na sudionike, a možda ima i dva za 2, idealna kombinacija karata prikupljaju simbolizira vojsku da se bori u ovoj oblasti. Tu je front-end ratnici, streličari i udaljene granice. Kartica bi trebala postati zlatni, oni su otporna na neprijateljske uroka.

Chtoby izgraditi snažnu palube, potrebno je odabrati 30 kartice, plaćati pozornost na njihove karakteristike i iz kojih su frakcije.

Uzhe sada možete skinuti GVINT: The Witcher. Kartaška igra za besplatno, i pridružiti oduševljenih igrača. Na ruci ti si dao 10 karata, i sasvim slučajna. Tu su i kartice koje mogu imati na okoliš pojačava ili slabi suprotno djelovanje. Natjecatelj mora proći tri kruga, a nakon svakog pobjednika otkrila nakon što je zabio prikupljene kartice.

V GVINT su: Witcher. Kartaška igra možete igrati s pravim igračima i otići na turnir u borbi protiv rangirani utakmicu. U potonjem slučaju, možete dobiti slavu i naslova, naravno, samo u slučaju, ako vam pokazati dobar rezultat.

GVINT su: Witcher.

 

Igra je također