Hellblade: Senua žrtva

Alternativna imena: Hellblade: Senua žrtva

Psihološka igra Hellblade.

Game Hellblade pripada autorstvu developer Ninja Theory, koji je također preuzeo ulogu izdavača, ne vjerujući ovom osjetljivom pitanju nikome. A igrački proizvod nije bio rad cijelog studija, već samo mali tim koji je okupio samo 15 ljudi.

Ta igračka za tim, koja je prvo krenula na takav voluminozni rad, vrsta je eksperimenta. Kao i uvijek, prvo dijete je njegov omiljeni omiljeni, njegovati, pokušati predvidjeti bilo kakav kap. Slično tome, u ovom slučaju, ideju je pristupilo ozbiljnim namjerama da istodobno daju nešto grandiozno, veliko i zapanjujuće. Autori priznaju da su otišli duboko u proučavanje svih vrsta psiholoških poremećaja, miješajući ih u okultno. Svaka osoba ima svoje male demone (iako neke nisu toliko male).

Working na slici glavne osobe Seune od plemena plemena Kelti, programeri koriste različite izvore radi pouzdanosti. Kako bi psihička frustracija lika izgledala prirodno, zatražili su savjetovanje s profesorom Paulom Fletcherom, specijaliziranim za neurobiologiju. Wellcome Trust, koji se bavi ljubavlju i poznat po svojim medicinskim i znanstvenim istraživanjima na različitim poljima, također je uvelike koristila. Također, njihov je doprinos donio ljudi koji su u jednom trenutku preživjeli psihozu i odlučili podijeliti osobno iskustvo. Bavili su se trenucima kad su čuli glasove u glavi. Stvarajući replike heroina, autori su odlučili ne uključiti se u promjenu stvarnih opcija, tako da je sve izgledalo realnije.

V potraga za vlastitim čudovištem.

As rezultat dugog i teškog rada, Seuna je rođen, postaje onako kako vidi igrač, počevši igrati Hellblade. Opsjednuta je idejom dostizanja dna pakla kako bi pronašla odgovore na pitanja koja ju muče. Ali ona ne zna da je pakao uvijek uz nju, kao manifestacija njezine bolesne mašte. Upaljeno mozak generira demone nepoznate svijetu, s kojima se mora boriti. Zapravo, to je samo halucinacija, gluposti i strašne iluzije uzrokovane podsvijesti.

Download Hellblade može biti od kolovoza 2017, to je ovaj datum je najavio, kao službeni početak projekta. Iz video isječka kojeg je pokazao studio, možemo reći da je ovo proizvod prvoklasnih proizvoda s velikim svijetom i stvorio duhove.

  • Proširi lokaciju
  • Search items
  • Jedite čudovišta
  • Poboljšajte svoje vještine

Zanimljivosti.

Prije, kao u Hellblade igri zasigurno ćete biti zainteresirani za učenje nekih zanimljivih detalja o tome. Na primjer, tijekom stvaranja borbenog sustava, žena je bila pozvana kradljivcu Chloeu Bruceu, koji je bio podvrgnut Daisy Ridleyu tijekom snimanja Star Warsa u sekciji"Buđenje buđenja".

He je igrao glavnu ulogu u Hellblade Melina Jurgens, ali zapravo nije glumica, a sudjelovala je u video editiranju u nekom drugom projektu. Uloga Senua privremeno je nastupala u potrazi za trajnom glumicom. Međutim, tim je shvatio da je Melina brzo ušla u ulogu i dobro se nosila, pa ju je pozvala da nastavi raditi na slici do kraja.

Ali, premda se djevojka složila, isprva je bila užasno neugodno i ponekad je čak zatražila od svojih kolega da okreću ili isključe svjetla kad je morala obavljati previše emocionalne prizore. No, rad na sebi i trening u teretani postupno je ulijevao samopouzdanje u nju, a tjeskoba se nije toliko očitovala.

 

Igra je također