veliki skok naprijed

Alternativna imena:

Igra Big Race: plemenita strast.

Svijet aristokracije svoju zabavu i utrke konja, bez sumnje, voditi popis. Ovaj sport je postao najpouzdaniji izvor uzbuđenja iz svih sfera života. Ljudi proučavaju karakteristike i porijeklo svakog konja, au odnosu na pokušava utvrditi šanse za pobjedu sljedeću utrku. – igrači prije početka natjecanja na blagajni uzbuđenja hrle napraviti kladiti na konja, koji je, prema njihovom mišljenju, trebao doći prvi.

Kladionice također ne sjedi besposlen, te su spremni podijeliti svoje tajne o mogućem pobjedniku. Kao u svakom poslu u vezi s cijenama, ne bez prijevare i razočaranja. Ipak, skokovi su stvarno spektakularne, oduzima dah i prekrasan pogled koji se može uživati ​​bez želje za pobjedu. A ako želite gledati na drugu stranu stazi, igra veliku utrku vas poziva na konjušnice do eminentnih natjecatelje.

 

 

za početak poslovanja.

san da bude sudionik, a ne promatrač, konačno obistiniti, a sada ste u velikim skokovima igrati, učiti novi posao temeljito, na svim stranama.

    Rastu
  • od
  • Colt vlastitog konja
  • Vodite brigu o svom zdravlju i povećati harakteristiki
  • Naymite iskusni zhokeya
  • Prinimayte dio u skachkah
  • Razezzhayte oko svetu
  • Delayte uspješna stavki

Nachnite svoju karijeru u konjičkom sportu. Napravite oštar, brz početak neće morati ići sve na putu – pridošlica postane profesionalni vlasnika konja. Kupiti i prodati konje, dodajući da svojim stabilnim najboljih primjeraka.

prevladati prvi poteškoće za neiskusnog pastuha, koji moramo razviti medalje. Potrebno je organizirati najbolje uvjete možete priuštiti za skroman kapital koji imate dok. Vodite brigu o svom zdravlju, redovno i hranjivih obroka, opremu i obuku. Promjena u pravo vrijeme je potkova, kupiti sedlo i drugi streljiva.

Govoreći na utrkama, možete zaraditi prvi kapital. Zaradite novac i potrošiti ga pažljivo, kako bi se postupno proširiti poslovanje. Kupnja nove trkaće konje povećava vaše šanse za pobjedu. Dobiti profit i vi možete utrku na prodaju. Nakon stjecanja konja sa skromnih performansi, brinuti o njihovom povećanju, a zatim izložiti prodaji.

Nastavite igrati veliki korak naprijed, mogućnosti koje se pojavljuju postupno učenje. Iskusni uzgajivači nikada neće rastati od konja, koji je donio znatno bogatstvo, dok su ih sve. Uzmi donijeti svoje iskustvo i prekrižiti elitnih konja za dobrobit potomstvo. Pastusi dobivaju od oba roditelja najbolju kvalitetu, i bit će na visokoj cijeni.

Uzgoj Najbolji trkači već dugo bavi Istoku, a arapske konje su poznati širom svijeta. Bilo bi lijepo imati nekoliko štandova u takvim slučajevima, kako bi se poboljšala krv svoje kućne ljubimce.

 

 

timski rad.

za početak poslovanja, potreban vam je veliki skok u registraciji, a za dobar konj treba veliki jahač. Odaberite ga da se među kandidatima u Jockey Club, ispitujući svaku vještinu. Nakon toga slijedi trening pod vodstvom trenera koji će razviti individualni plan. To može biti izmjena pliva u bazenu sa prevladavanje udaljenosti izdržljivost.

Ako trener posao, džokej, konj, a vi, kao organizator, koji će se uskladiti, to će nam pomoći osvojiti najviše utrka. To je vrijeme da sudjeluje u velikom događaju – natjecanja i putovanja po cijelom iPlayer s velikim skokovima ogromnu svijet, posjetiti rodno mjesto najboljih skijaša u Ujedinjenim Arapskim Emiratima –.

 

Igra je također