Alternativna imena: Kako preživjeti 2 Howe 2 Survayv

Kako preživjeti igra 2 Preporučuje se za opstanak.

napustio rano igre Kako preživjeti 2 u žanrova avantura uloga igranje djelovanja. Obožavatelji zombi apokalipsu Kako preživjeti 2 će biti u mogućnosti to preuzimanje 29. 10. 2015 platforme:

 • PlayStation 3 i 4.
 • Xbox 360
 • Microsoft Windows
 • Wii U
 • Xbox One

Pochemu ljudi privučeni užas? Možda nisu imali sposobnost privlačenja pažnje i uzbuđenja u životu, tako da su u potrazi za način da potpiruju emocija uz pomoć računalnih igara. Čak i film ne može se usporediti s projektima igre, jer ostavlja publiku u ulozi promatrača, nekomplicirane, dok je u ispitanika igračaka osoba je u mogućnosti utjecati na situaciju, poboljšati vaš heroj i uroniti u opasnu avanturu do cilja.

 

 

Preživjeli među zombija.

Mnogi su upoznati sa prapovijesti prvog dijela zabave, a sada možete skinuti Kako preživjeti 2. Situacija s virusom zombija u Los Riskosne nakon nekoliko godina, ne samo da nije poboljšalo, i dobio zamah. Ako u početku su znanstvenici mislili da se nosi s virusima dovoljno brzo, ako je izoliran, ali to je sada jasno da je početka globalne pandemije.

Netko pokušava preživjeti na vlastitu, dok drugi okupljaju u skupinama. Zaražene strašna infekcija postaje sve teže i teže svaki dan preživjeti u urušenim, truli svijet, ali žele izgraditi čak udaljenog privid stabilnosti i prosperiteta. Glavna stvar ne izgubiti nadu, a možda jedan dan kad će biti u mogućnosti naći formulu koja ubija virus zombija.

vrijeme za vas da ide u Louisiani, ali možete očekivati ​​samo na sebe. U ovom paklu od vremena morate biti prokleto sretni, pametni i lukavi pronaći sigurno mjesto za izgradnju kampa. Zaboravite školskih izviđača. Škola za prirodoslovci dječaka nije pogodan za ljude koji pokušavaju napraviti više ili manje udoban, ne samo za sebe u životu, ali i teže zaštititi prijatelje.

Potražite hrane, vode i skloništa, kao i komunicirati s različitim ljudima, pokušavajući shvatiti njihove motive i težnje. Nisu svi prijatelji su živi, nakon pljačke i razbojništvo cvjetala sve, a sada su"pravni"status. Što će se sastanak s karizmatičnog stranca koji je obećao podršku i pomoć? Trebamo li povjerenja u njega? Moramo pokušati, jer je svakako bolje od zombija.

 

 

značajke.

Kako preživjeti 2 na PC omogućuje vam da proširite svoju bazu, dovodeći ga na 16 osoba, a četiri u isto vrijeme možete napraviti određene radnje. Tijekom prolaska na određeno vrijeme možete povećavati ili smanjivati ​​na mjesto kako bi vidjeli bolje rezultate.

Svaki lik dovodi do razvoja njihova dijela kampa, radi posao, jačanje izgradnje, odredbe rudarstvo, što alate, oružje i oklop. Možete stvoriti vlastite likove, a onda osposobiti ih da se prilagode teškim uvjetima života. Karte stvorene nasumce, a junaci istražiti područje otvorio u slamovima New Orleansu.

pokupiti predmete koji mogu poslužiti za jačanje i poboljšanje kamp junak. Morate izgraditi zamku za izgradnju i jačanje barikade, u radionicama majstora vještina, zadataka i sudjelovanje u napadima, ali promjena dana vremenski uvjeti daju 2 Kako preživjeti realniji.

učiniti sve kako bi se poboljšao život u ozračju pandemije. Budite spremni za zombi napada u bilo kojem trenutku, pokrivaju jedni druge leđa, a potom ostaju netaknuti.

Minimalni zahtjevi sustava

 • OS: 64bit / Windows 7
 • Memorija: 4 GB OZU
 • Protsessor: Intel i3 3GHz
 • Video: DirectX 11 compatible
 • Mesto disku: 8 Gb
 • Zvukovaya kartica: DirectX 11 compatible
 • DirectX 11
 

Igra je također