Igra Empires

Alternativna imena: Igra Empires

Game Game of Empires: borba za moć.

Middle Age, sa svim svojim atributima predstavlja igru ​​Empires. Obožavatelji strategije koji će se okrenuti ulaze u atmosferu vitezova, vojnih kampanja i iskorištavanja za slavu kralja.

Od najranijih godina triju sila, one se suočavaju jedna s drugom kao neprijatelji, oštre svoje mačeve i sanjaju da će lokalni kraljevi dovesti do kombinirane zemlje pod svojim zastavama i pridružiti im se kao neutralni teritorij. Zlostavljani su bili:

  • Severa
  • Alliance
  • UK Albion
  • Imperiya Vesterli

Estestvenno sami kraljevi nisu htjeli riskirati u borbi i zaposliti gospodara, koji će predstavljati svoje interese. Izaberite sebi lijepu stranu koja se oslanja na grad, zaposljava vojsku i oživi želju svoga gospodara.

Game Empires vas poziva da igraju najromantičnije doba kada nije bilo nedostatka avantura i šetnje, vrijednosti na bojnom polju i turnirima. Saznajte nijanse igre kako biste iskoristili prednosti svih značajki igračaka i mnogo sati užitka koje ste imali.

za iznajmljivanje, izgradnju i razvoj.

Cilj je jasan - morate istražiti zemlju i priložiti ih vlastitom. Ali to je u pravu i borite se sa svojim konkurentima i osvojite onu koja će biti dovoljno pametna, energična, hrabra i agilna. To se može postići stalnom praksom u kampanjama, gdje će sigurno doći do sukoba s neprijateljskim snagama.

Možete igrati igru ​​Empires igre, zapošljavajući do pet vitezova, a svaki dobiva svoju momčad. Dovršavanje zadataka savršen je način za poboljšanje karakteristika zapovjednika i vojske. Nemojte zaboraviti poboljšati strukturu grada: pilana, rudnika, kamenoloma i drugih koji pružaju potrebne materijale za proizvodnju vojne opreme. Bogatstvo grada izravno je povezano s uspjehom vitezova, pa je u vašem interesu akumulirati novac i sredstva.

V srednji vijek imao je veliku vjeru u božansku moć, a vi biste se trebali odnositi na njih kao blagajnu koja se nadopunjuje hranom ili zlatom. Ali računati samo to ne vrijedi.

All radi postizanja cilja.

bouts ne može reći da je vrlo spektakularan. Protivnici se približavaju otvorenim područjima. Svaka jedinica je za jednog od vitezova. Alternativno, neprijatelji su razmijenili napade, a vojska je ubijena. Kada je potpuno razbijen na svom mjestu dolazi novi vitez sa svojim snagama. Ova razina trebala bi podržati i pokušati se poboljšati, da bi nastavila osvajati sve brojke.

Way igrača pokreće golem teritorij označen na karti. Imat ćete zanimljiv posao, a cesta neće izgledati dosadno.

 

Igra je također