Igra carstva

Alternativna imena: Gamay of- Empiress

Igra Empires: borba za vlast.

srednji vijek, sa svim svojim atributima predstavlja igru Empires. Ljubitelji turn-based strategije će uroniti u atmosferu vitezova, vojne kampanje i iskorištavati za slavu kralja.

Od najranijih godina triju sila lice jedni druge kao neprijatelje, oštrenje mačeve i san svrgavanja lokalne kraljeve da vodi kombiniranu zemljište pod njegovom zastavom, da im se pridruže kao neutralni teritorij. U svađe su uključeni:

  • Severa
  • Alliance
  • UK Albion
  • Imperiya Vesterli

Estestvenno sebi kraljevi nisu htjeli riskirati u borbi i zaposliti Gospodarima, koji će zastupati njihove interese. Izaberite sebi lijepu zabavu oslanjajući grad, regrutirati vojsku i dovesti u život želju svog gospodara.

igre Empires vas poziva da igraju najromantičnijeg doba kada nije bilo nestašica avanture i šetnje, Hrabrost na bojnom polju i turnirima. Saznajte nijanse u igri kako bi iskoristili sve mogućnosti igračaka, i mnoge sate uživanja koje ste naveli.

 

 

zaposliti, izgraditi i razviti.

Cilj je jasan - morate istražiti zemlju i dodati ih na svoje. Ali, to je u redu i boriti svoje konkurente i pobijediti onaj koji će biti dovoljno pametan, energičan, hrabar i okretan. To se može postići stalna praksa u kampanjama, gdje će se sigurno pojaviti sukobi s neprijateljskih snaga.

Možete igrati igru ​​Empires igre, zapošljavaju do pet vitezova, a svaki je dobivanjem svoju momčad. Dovršavajući zadatke – savršen način kako bi se poboljšala svojstva zapovjednika i vojske. Ne zaboravite kako bi poboljšali strukturu grada: pilane, rudnike, kamenolome i drugih – im osigurati potreban materijal za proizvodnju vojnik opreme. Bogatstvo grada je izravno vezan za uspjeh vitezova, tako da je u Vašem interesu da se akumuliraju novac i resurse.

V Srednji vijek je imao veliku vjeru u božansku moć, i trebali biste ih nazivaju blagajnu puniti s hranom ili zlata. No taj broj samo što nije vrijedno toga.

 

 

Sve radi postizanja cilja.

borbe ne može reći da je vrlo spektakularan. Protivnici konvergirati u otvorenim područjima frontalnog. Svaka jedinica je za jedan od vitezova. Naizmjence neprijatelji razmijenili napada, a vojska ubila. Kada je oborio u potpunosti na svoje mjesto dolazi novi vitez sa svojim snagama. Borba se nastavlja sve do kraja rata, a koji su ostali u pobjednika, on je bio u mogućnosti da tuku neprijatelja na svim točkama. Ova razina treba podržati i pokušati poboljšati, i dalje za pobjedu na svim točkama.

otvoriti vrata uzbudljive gameplay igre Empires registracije, a zatim u vašim rukama - ako ste u mogućnosti ispuniti san svoga kralja da se ujedine i voditi zemlju.

Studija gaming mogućnosti, organizirati jedinice u ispravnom kako bi se održala prihod od grada na visokoj razini, poboljšati svoje vojnike, bolje predmete, kupnju opreme, i oni će vas oduševiti borbenih uspjeha.

pouzdan saveznik u igri Empires iPlayer potpore u trenutku opasnosti, a veći status, to je vjerojatnije da će pomoći stavljajući svoje noge sve svoje talente, uključujući upravljanje led, vatra groma, nesalomljiv magije.

Put od igrača radi na golemom području označen na karti. Istražite njegove zakutke i traka od neprijatelja, postaviti na zemljištu od slobodnog zastave, izjavljujući dio Ujedinjenog Kraljevstva. Vi ćete imati zanimljiv posao, a cesta se neće izgledati dosadno. Grubo, ali takva predivan svijet čeka tamošnjeg vladara, spreman pokazati snagu, mudrost, brigu, viziju i talent zapovjednika.

 

Igra je također