KnightFight

Alternativna imena: KnightFight

KnightFight online - fantastičan multiplayer browser igra sa spektakularnim PvP borbama. Taj njemački projekt, koji je u 2007 bio je priznat kao jedan od najboljih među sličnim preglednika igrama. Korisnicima je poziv da postane član od najsmrtonosnijih i brutalnih ratova. Vi ćete djelovati kao vitez. Povijest u igri vam govori koliko davno, u srednjem vijeku se vjerni sljedbenici Kralja vitezova svjetski poznat po svojim junačkim djelima. Oni su se borili za čast i istine, vjerno služio njihov vođa. Ali uskoro neki od njih počeli kršiti zakletve i podatke željene držati neispričane blaga. Takvo ponašanje sramotno očito je zarazno. To je dovoljno da se potakne mnogi vitezovi odlučili da ih počasti s mališanima, bolje je izdvojiti vrijedne trofeje i bogati. Vitezovi započeo provoditi racije nakon krvavih bitaka podijeljeno između ukradenih dragocjenosti. Ove neuračunljiv osobe zove vitezove Darkness. Stoga, Red vitezova jer podijeljen u dva tabora. Počevši play KnightFight, morate odlučiti o čijoj govoriti i što lifestyle voditi. Uključite se u borbi za slavu i propovijedati dobro ili zlo za zaštitu ideje, obogaćen koristeći vanjske nevolje. Idi svojim putem i uživati ​​u intenzivnog igranja.

U svijetu mašte ćete prenijeti registraciju KnightFight. Morate ispuniti obrazac s ovim poljima: E-mail adresa, ime, lozinka (potvrditi u sljedećem retku). Zatim suprotni prijedlozi Slažem Uvjeti krpelj. Nakon registracije automatski ćete dobiti newsletter od uprave. Sve što vidite, je vrlo jednostavna. Zahtjevi sustava ne brinite. Oni su stvarno nisko. Glavna veza s internetom i moderni browser - a možete zaroniti u ugodnom ambijentu nevjerojatne avanture.

KnightFight Nakon što je počeo igrati, brzo ćete shvatiti sve riješiti. Budući server-jezični problemi ne bi trebali pojaviti. Tako da je postao pravi ratnik i treba obavljati dužnosti koje vas. Prije vitez i veliki broj radnih mjesta, ali ne paničarite i napustiti gameplay iz straha da će sve biti previše vremena. Vjerujte mi, od vas će gospodara, iako da neće otezati dugo pred računalom. Dovoljno da pošaljete heroja za obavljanje zadatka, a vi ste slobodni. Idi o svom poslovanju, s vremena na vrijeme u potrazi nakon nekog vremena.

Nabroji značajke koje je KnightFight igru ​​i koja vas neće ostaviti ravnodušnima. Prvo, tu je opsežan sustav avatara. To je dostupan za prilagodbu izgled heroja, koristeći razne elemente poput frizure, ožiljaka, nakit i druge stvari. Drugo, dobar izbor opreme. Možete koristiti obje jednom i dvije ruke oružje. Mačevi, sjekire, oklop, amajlije, štitovi, prstenje - to je samo mali dio spektra u igri Arsenala. Treće, fascinantan lik razvoj. Morate se dizati i postati jači. Svaki uspjeh donosi nagrade u obliku bodova i zlatnu medalju. Sve to se koristi za poboljšanje vlastitog djelovanja. Četvrto, razraditi sustav borbe. Mogućnosti su impresivni. Vi to možete učiniti sami za borbu protiv mrskih neprijatelja, te sudjelovati u masovne tučnjave. Na primjer, Guild Wars je toliko velika da će ih zapamtiti za dugo vremena. Hajde! Nema potrebe da čamiti u svoje slobodno vrijeme s mrtve točke kada možete imati ugodan put!

Vječna borba s neprijateljskoj strani - to je puno stanovnika KnightFight Online. Obraniti svoje principe u krvavim borbama. Zapamtite, nemate pravo na očaj da biste dobili pobjedu, a uz to dominaciju nad protivnicima! Tvoja sudbina je u vašim rukama! Recimo da sreća uvijek nasmijana!

 

Igra je također