Liga anđela 2

Alternativna imena: Liga anđela 2

Game League of Angels 2: trodimenzionalna ljepota.

Esli ste obožavatelj prvog dijela priča o maštarijama, igra liga anđela 2 će vas oduševiti novim poboljšanjima:

 • Trehmernaya grafika, nevjerojatna dinamika i impresivni specijalni efekti.
 • Preko 50 znakova, gdje među novim likovima sigurno ćete upoznati stare prijatelje.
 • Za razvijanje strategije i implementacije taktike postao je još zanimljiviji s novim značajkama.
 • Još više tamnica populiranih zmajevima, demonskim stvorenjima, divovima i drugim čudovištima. Sudjelovanje u borbama, njihovo crpljenje i sposobnost organiziranja vlastitih liga.

  Va čeka sudar sa zlom, ali iskustvo, magija, oružje i bijes da pomogne poraziti sve neprijatelje i boriti se s glavnim šefom. Postao je još gore, sve više i više, i to samo može pobijediti zajedno.

  Novi u rat.

  Čak i među anđelima mira ne traje vječno. Ponovno su se vratili stari nesporazumi, pobunili su se dugotrajne zle probuđene demone podzemlja. Lovni anđeli: Atena, Moira i Fortuna utemeljili su vlastito nezavisno kraljevstvo - inicirano jedinstvo, Citadelu i Kraljevstvo besmrtnih bogova.

  Nitko ne zna kada će biti mira, ali ipak se nadam živjeti do te točke. U međuvremenu, potrebno je pokupiti dijelove drevnog artefakta, ali za to nam je potrebna nova liga anđela.

  Prvi važan korak je provjeriti Ligu anđela 2. Uz to biti lijep izbor njegovog anđela s jedinstvenim značajkama. Moći ćete ih postupno razvijati i poboljšati, donositi nove značajke, obnavljati postojeće. Da biste to učinili, slijedite upute koje utječu na iskustvo. Postupno ćete postati toliko jaki da se mogu nositi s stvarno opasnim protivnicima. Zajedno, možete istražiti daljinsku spilju koja su nastanjivala strašna bića, uništila ih i primila zasluženu nagradu. Nakon petnaestog stupnja bit će dostupna prestižnija tamnica s osobito vrijednim artefaktima i blaga.

  Bjelovar i oprema.

  Vy'll igrati League of Angels 2, imaju priliku posjetiti PVP Arena shlestnutsya protivnika u dvoboju. Ako žudite za uzbuđenjem i spektaklom, započnete masivan obračun između grupa i do 20. razine, imate pravo stvoriti svoje cehove i organizirati masovne zločine u tamnicama.

  Dlya uspješan prolaz misije zahtijeva dobru opremu, koja je podijeljena na 4. vrstu:

  • Epichnoe
  • Legendarnoe
  • Neobychnoe
  • Redkoe

  Uluchshat to može biti prirodno ili ubrzati proces pribjegavajući se pomoći u igri valuta. Prije razlikovanja junaka u drugom odijelu, naučite sve njegove mogućnosti. Napominjemo i da su narudžbe podijeljene na muško i žensko. Kao jedan od anđela, postat će dostupniji i važno je naučiti kako koristiti dar pokošenog. Želite li napustiti tvrtku, uvijek to možete učiniti.

 

Igra je također