Liga Angels 2

Alternativna imena:

igre League of Angels 2: trodimenzionalna ljepote.

Esli ste ljubitelj prvog dijela priče fantasy, igra Liga Angels 2 će vas oduševiti novim poboljšanjima:

  • Trehmernaya grafiku, nevjerojatne dinamike i impresivne specijalne efekte.
  • Preko 50 znakova, gdje je među novim likovima ste sigurni u susret sa starim prijateljima.
  • Razviti strategiju i provoditi taktike postaje još zanimljiviji s novim značajkama.
  • Čak i više tamnice naseljeni zmajevi, demonskih bića, divova i drugih čudovišta.
  • anđeli sudjelovanje u borbama, njihova pumpanje i sposobnost organiziranja vlastite lige.

Kak vidi preglednik MMO proizvod s korak po korak akcije spremne za nove izazove koji čekaju na iskusne igrače koji žure igrati igru ​​Ligu Angels 2, pokušava zaštititi ono što je ostalo od starog svijeta raskoš.

Vas čekaju sudara s zlom, ali iskustvo, magija, oružja i bijes koji će vam pomoći pobijediti sve neprijatelje i boriti se s glavnim šefom. On je postao još gore, sve više i više, a to može samo pobijediti zajedno.

Natrag na rat.

Čak i među anđelima mir ne traje vječno. Opet se vratio stare nesuglasice, pobunili dugogodišnjeg zle probuđenog demone iz podzemlja. Lovely Angels: Atena, Moira i Fortuna osnovao svoju samostalnu kraljevstvo - Sindikat pokrenuo, Citadela i Kraljevstvo besmrtnim bogovima.

Nitko ne zna kada će biti mir, ali još uvijek se nadam da žive i do tog trenutka. U međuvremenu, potrebno je pokupiti dijelove drevnog artefakta, ali za to nam je potrebna nova liga anđela.

Prvi važan korak je da provjerite Ligu Angels 2. Zatim se lijep izbor svog anđela s jedinstvenim značajkama. Vi ćete biti u mogućnosti da ih se postupno razvijati i poboljšavati, donosi nove mogućnosti, brušenje postojeće. Da biste to učinili, slijedite upute koje blagotvorno utječu na doživljaj. Postupno, vi ćete postati toliko jak da se mogu nositi s jako opasnim protivnicima.

Hotya svi anđeoski stanovnika ovog svijeta pripadaju različitim frakcijama, to ne sprječava ih da se pridruže u ligi za najbolje rezultate. Zajedno, možete istražiti na daljinu špilji obitava strašnih stvorenja, uništiti ih i dobiti zasluženu nagradu. Nakon što je petnaesti razina će biti na raspolaganju više prestižnom tamnicu s osobito vrijednim artefaktima i blagom.

Battle i oprema.

Vy'll igrati Ligu Angels 2, imaju priliku posjetiti PVP Arena za shlestnutsya protivnika u dvoboju. Ako žude uzbuđenje i spektakl, početak masivni obračun između skupina, a do 20. razine, imate pravo stvoriti svoj ceh, i organizirati masovne zločine u tamnicama.

Dlya uspješan prolaz misije zahtijevaju dobru opremu, koja je podijeljena u 4. vrste:

  • Epichnoe
  • Legendarnoe
  • Neobychnoe
  • Redkoe

Uluchshat to može biti prirodno ili ubrzati proces pribjegavanja pomoć igri valuti.

Povysit razina junaka u Liga Angels 2 iPlayer također će pomoći nakit, pribora i odjeće, koji su priključeni na krilima, te potpuno novi. Prije razlikovati heroja u drugom odijelu, saznajte sve svoje mogućnosti. Imajte na umu da su nalozi podijeljena na muški i ženski.

Popadaya u svijetu punom magije, možete očekivati ​​nikakva iznenađenja, tako da je to bilo čudo što se događa? Kao jedan od anđela, to će postati dostupniji, a to je važno kako bi naučili kako koristiti dar pao dolje. Vaš anđeo je dovoljno jak i sposoban, ali u savez postaje još snažniji. Želite li napustiti tvrtku, uvijek možete to učiniti.

 

Igra je također