Mass Effect

Alternativna imena: Mass Effect

Mass Effect - igra koja je osuđena na uspjeh. To je izrađen u najboljim tradicijama fantasy žanra. Iako postoje neke sličnosti s Kotora, projekt je popularna. Osim toga, programeri majstorski prikriveno plagiranje pod novim velikim motorom. Grafika u igri je super, borbe i pucanje realno, svi osnovni elementi žanra su prisutni u cijelosti - jednom riječju, igrači se žale bez obzira. Uoči će se sastati s glavnim likom, koji je, uz par kolega putuje preko prostranstva međugalaktički prostor. Na raspolaganju vašeg lika će mod svemirski brod pod nazivom "Normandija".

U Mass Effect PC morat ćete se susresti s poznatim dilemama - heroj će morati izabrati što, dobro ili loše, jedne na drugu stranu. Na konferencijama za intergalaktičkih odlučiti o sudbini cijelog planeta i galaksija. Da, sve previše ozbiljno, a što ste mislili?

Za priču vašeg lika što je započeo, to će biti potrebno, prije svega, Mass Effect skinuti. To je dovoljno da se naći lokaliziran igru ​​na jednoj od svojih omiljenih bujica. Tada je sve na "palac" - prvo odaberite osobnost karakter, sastav svoje jedinstvene biografije i može sigurno ići na putovanje. Ovisno o tome što želite izabrati biografiju, promijeniti će se igra dijaloga, kao i broj radnih mjesta. U Mass Effect likovi mogu pripadati različitim klasama.

1. Psionic.

2. Vojnika.

3. Tehnike.

Osim toga, izbor nekoliko mješovite razrede raspolaganju.

Urednik lik vas vodi pola sata najmanje, ali to je dizajniran tako učinkovito, da je njihovo vrijeme će proći nezapaženo.

U Mass Effect misije pojavljuju niotkuda. Programeri su uspjeli napraviti projekt intrigantno - kad se čini da samo o svima vezati s geymerstva zemljište dobivanjem takvu brzinu da igra ne bi mogli suza oči. Jednostavno ne mogu šutjeti o tome na kraju čeka pravi holivudski akcijski triler, ni manje ni više. Pa, u cjelini, shvatite da morate preuzeti igru, što također ne može propustiti, zar ne?

U Mass Effect oružja heroja najmodernijih i moćnih. Tako se bave izvanzemaljskim neprijateljima će biti vrlo jednostavna. No, nemojte se opustiti prerano, pokušati početi hodanje par misija. Likovi će moći uživati ​​u svim prednostima tehničke civilizacije, koja je uvelike diverzificirati igru ​​i učiniti ga dinamičnijim. U borbama između, možete davati naloge svojim saveznicima, kao i označavaju ciljeve. Ono što je istina je najhitnije tek kada se suoči s tim "majka gazda", koji će se otvoriti za vas na višim razinama težine.

Pa, još uvijek nije spreman za dovršetak kolekciju omiljenih igara novog primjer? Za jasnoću, predlažemo da se upoznate s obranim prezentacije Mass Effect videa trailer, koji detaljno opisuje sve prednosti projekta.

 

Igra je također