Mass Effect

Alternativna imena: Mass Effect

Mass Utjecaj - igra koja je osuđena na uspjeh. Ona se sastoji u najboljim tradicijama fantasy žanra. Unatoč nekim sličnostima s Kotoru, projekt je vrlo popularan. Osim toga, programeri majstorski prerušen plagijat pod novim velikim motorom. Grafika u igri je odlična, borbe i pucnjave su realni, svi osnovni elementi žanra su prisutni u cijelosti u jednoj riječi, igrači se žale bez obzira na sve. Pred će se sastati s glavnim likom, koji je u pratnji par drugova putovati preko prostranstva međugalaktički prostor. Na raspolaganju vašeg lika će Starship mod zove Normandija.

V Mass Effect PC imate susret s poznatim dileme junaka će morati izabrati kojoj, dobro ili zlo, jedne na drugu stranu. Na intergalaktičkih skupova odlučiti o sudbini cijelog planeta i galaksija. Da, sve previše ozbiljno, a zašto misliš?

Chtoby povijest svoje heroje je počeo, to će biti potrebno, prije svega, Mass Effect preuzimanje. Za to će biti dovoljno da se naći distribucija igre na jednoj od najpopularnijih bujica. Nadalje, sve od oka - prvi odabir identitet vašeg lika, učinit će svoj jedinstveni biografiju i može sigurno ići na izlet. Ovisno o vrsti biografije želite izabrati će promijeniti dijaloge igre, kao i broj radnih mjesta. U Mass Effect znakovi mogu pripadati različitim klasama.

  • Psionik
  • Soldat
  • Tehnik

Krome izbora nekoliko mješoviti razredi. Urednik lik uzima ti pola sata najmanje, ali to je osmišljen tako učinkovito, da će vaše vrijeme proći nezapaženo.

V Mass Effect misija pojavljuju niotkuda. Programeri su uspjeli napraviti projekt intrigantno kad se čini da je upravo o tome svi moramo vezati uz geymerstva zemljište dobivaju takvu brzinu da se igra ne može suza oči. Jednostavno ne mogu šutjeti o činjenici da je na kraju ste u za pravi holivudski akcijski film je oštra, ne manje. Pa, općenito, da shvatite da morate preuzeti igre, također se ne može propustiti, zar ne?

V Mass Effect oružja heroji najmodernijih i moćan. Dakle, posao je prilično jednostavan s vanzemaljskim neprijatelja. No, ne opustiti prerano, pokušajte za početak proći nekoliko misija. Likovi će biti u mogućnosti koristiti sve tehničke prednosti civilizacije, koja je uvelike diverzifikaciju igru ​​i čine ga više dinamičan. Između bitke možete dati naloge za svoje saveznike, ali i predstavljaju metu. Što je istina je najbitnije samo kada su suočeni s pravom majkom šefova koji će se otvoriti za vas na višim razinama težine.

Nu da još nisu spremni dovršiti zbirku omiljenih igara novog primjer? Za jasnoću, predlažemo da se upoznate s obrano prezentacije Mass Effect videa trailer, koji detaljno opisuje sve prednosti projekta.

 

Igra je također