MonstersArmy

Alternativna imena: MonstersArmy

MonstersArmy Online - multiplayer browser-based strategija igra fiction žanr. Vi ćete se u svijetu u kojem se ne zaustavi borbu između vampira i vukodlaka. Ulaskom u jedan od tih, morat ćete uzeti uzde u svoje ruke i stvoriti snažan koloniju. Vaš dvorac i bit će utočište između kockanje kampanje protiv lova. Naravno, nitko nije kao obična osoba, a ne razmišljati o tome što se dogodilo s njim mogao dogoditi takav. No, svejedno, i jednom kad počnete MonstersArmy igrati s vama to već dogodilo. Nakon što su bili napadnuti u tamnoj šumi, kada slijedite svoj vlastiti put, da ima posao, što se probudio potpuno drugačija. Sad - što žedan krvavo meso. Vječna glad će gurnuti za akcije koje su nedavno činilo vile i odvratno. No, ono što mogu učiniti? Morati preživjeti i učiniti sve da se osjećaju ugodno u novoj slici. Na kraju, čak i početi da se nešto pitati - a možda i bolje da se to sve dogodilo? Uostalom, oni koji će igrati MonstersArmy, jednostavno ne mogu zadovoljiti svoj život!

Igra svijet je ispunjen s grijanim bitkama između zaraćenih strana, nevjerojatnih događaja, lude avanture, pa čak i puno problema oko uzgoja u svojoj tvrđavi, dobro i ne brine o tome da pumpa svoj lik i učiniti ga tako bez poraza . A sve to će biti dostupne čim prođe registraciju MonstersArmy. Stvaranje računa - prilično jednostavan proces. Dužan ispuniti u područjima kao što su e-mail adresu, korisničko ime, lozinku (potvrda), a zatim označite kućicu, usvajajući time sporazum i izrazio želju za primanje vijesti, a zatim pogledajte u svoj mail i otvori pismo koje je poslao. Pismo je link kako biste aktivirali svoj račun. To je sve stvar. To je vrijeme za uživanje MonstersArmy Online. Usput, niski sistemski zahtjevi dopustiti da se to gotovo nikoga. Dakle, samo naprijed!

U početku, morate odlučiti kome također žele pripadati. Vampire - s jedinstvenim vještinama biće noći, vukodlak - Superman povišene instinkti, koja je obdarena velikom snagom i brzinom. Da vampiri i vukodlaci bore u ovom izvanrednom svijetu po svojoj izvrsnosti. Vaš zadatak - da bi njihovo posjedovanje nesavladiv, stvoriti snažnu vojsku, koja se ne boji ući u sukob, ali i stalno sudjelovati u istraživanju, izgradnji, razvoju novih vještina. Tvoje moći će s vremenom postati sve više i više impresivan, a vi osjećate da ste spremni za rad. Samo MonstersArmy igra daje priliku doživjeti nezaboravan osjećaj!

Dakle, što je preživio i postao reinkarnacija njegovim ubojicama. Dakle, kao čekati ne, trebali biste odmah poduzeti hitne stvari. Što se tiče dvorca, na svom teritoriju, potrebno je izgraditi puno različitih objekata. To i vojne strukture (barake, staje, tvrđava grad zid), i istraživanja (sveučilišni rudnik zlata), te mješoviti (selo, Shelter, Gradska vijećnica, Forge, riznica). Naravno, neće sve odjednom. Ali postupno svi ti objekti će se graditi u vašem području. Zahvaljujući nekretnine možete gomilaju zlato i ljude u miru. A ljudi i zlato u zauzvrat su među najvrednije resurse. Ako se osjećate dovoljno jak, a vi mislite da imate dovoljno bogatstvo, tako da nitko ne će prestati napadati susjede s pljačkom. A resursi su vrijedni izvori neutralnih gradova. Pa ne sjede mirno.

Kampanja imati bilo kakve šanse za uspjeh, okupiti impresivnu vojsku. Monster vojska igra vam omogućuje da stvorite grupe jedinica, kao što su posebne jedinice, jedinica u zraku, pješaštva i konjice jedinica. Impresivno? To je točno, glavna stvar imati mudrost da se sve to upravljanje!

Važan sastavni dio igre - istraživanja. Oni pomažu u otkrivanju posebne sposobnosti. To smanjenje za vampirima Bloodlust, poboljšana sposobnost da lete, um Upravljanje i poboljšan iscjeljivanje, i na sposobnost vukodlaci su rangirani Smanjenje štrajk glađu Lupin, Howling Wolfa, a taktike pakiranja. Pokušaj da se te mogućnosti, jer u budućnosti! Nastavite na gameplay upravo sada osigurati bogatu slobodno vrijeme! Sretno!

 

Igra je također