Multiverse Online

Alternativna imena: Multiverse

Multiverse Online - besplatna multiplayer browser-based fantasy role-playing game stilu. Ovaj izvanredni svijet u kojem se uspjeh može napraviti svatko tko će napraviti barem malo truda. Možete napraviti svoj vlastiti carstvo, izgraditi neviđenu moć u klanu i sudjelovati u uzbudljivim taktičkih bitaka, pokazujući zavidnu inteligenciju i hrabrost. Ovoj priči je toliko pun raznih događaja, koji nakon prvih nekoliko minuta igranja, ne može ispasti. Osim izgrađen Gameplay je neobično za takve browser zabavu: ovdje možete premjestiti iz jednog svijeta u drugi, a ne čami u skučeni prostor i razmišljati krajolik dosadno. Na primjer, otkrit ćete nebesko prostranstvo prostranstvo morske dubine, tehnofenteziynogo postapokalipisa, zombi horora i drugih nezaboravnih mjesta. A čak i ako se zadržavaju malo duže u jednom od svjetova nego što se očekivalo, neće biti dosadno. Koliko neistražena načina da odu, što je samo susret neviđenu stvorenja s kojima samo izvanredni ljudi koje će zadovoljiti! Prije je bilo dopušteno samo u snovima, a sada, s početkom igrati multiverse, što učiniti nezaboravno putovanje česticu dnevnih aktivnosti u slobodno vrijeme!

Morate provjeriti u igri multiverse Online, u kojoj morate ispuniti u sljedećim područjima:

- Ime;

- E-mail,

- Password (uz potvrdu u sljedeći redak)

- Kat,

- Sigurnosni kod (sa slikama).

Default pretplatiti na naš newsletter e- maila s upravom projekta, ali provjeri da li se slažete s pravilima bi se trebao dostaviti. Multiverse Online registracija završava pritiskom na odgovarajući gumb. Sada možete otići u svemir multiverse Online bez ikakvih dodatnih download i instalacija. Započnite s prvim testom bitke, i ubrzo ćete se upoznati u dosad neistraženu virtualne stvarnosti!

Multiverse igra ima visoku kvalitetu grafike, specijalne efekte ljepotu, detalj svaki element igre, raznolikost svjetova koji dovode korisnike u budućnosti, strašan bitke na mehanici Match-3, sloboda izbora taktike, sposobnost za promjenu lika izgled i kao cjeline. No, unatoč svim tim prednostima, igra ne samo da ne zahtijeva nikakve naknade za pretplatu, pa i vrlo odan je podešeno računalo. Možete uživati ​​u uzbudljive pustolovine koristeći prosječnu konfiguraciju računala. Kad bi samo bio moderan browser - i druženju je zajamčena!

Prije naglavce zaroniti u koji kruži oko incidenta, treba shvatiti bit same igre. U multiverse, gdje je akcijska igra, proteže CrossWorld kayadov carstva. Kao novi stanovnik čarobnu zemlju, pridruže postojećim otpora snaga i započeti nemilosrdnu borbu protiv nemilosrdna neprijatelja. Kako prevladati agresora ste stalno morati tražiti saveznike, prikupljanje informacija, brine o pristojnom rukama, crpne karakteristike junaka. Igrajte igru ​​multiverse - znači za obavljanje različitih zadataka, prikuplja skup natjecati sa slično ambicioznih korisnika kao i ti, zaraditi ugled, graditi i razvijati dvorac sadrže vlastitu vojsku da sudjeluje u Guild Wars! Ukratko, nema mira! Budite strpljivi i biti u mogućnosti doći do vrtoglavice visine! Kako postati gospodar čitavog izglede za fantastičan gradu? Pobijediti s neiscrpnim strasti s rulja i drugih gospodara - i zahvaljujem za tebe sigurno će se proširiti na svih krajeva izvanrednog svemira!

Sve što se događa u igri kao da je stvarna. Čak kreće lik vrlo sličan hodanje na terenu u stvarnom svijetu. I još lijepo iznenađenje: nema potrebe da odaberete jedan od ponuđenih klasa, ne znajući unaprijed da li želite scenarij njegovu sudbinu. Možete multiverse online igranje, ispunjavajući njihova jedinstvena uloga varirati ovisno o raspoloženju, da budu neovisni o svim recepta.

Neka sva vaša očekivanja su ispunjena, jer je projekt stvoren isključivo za svoj užitak! Sretno!

 

Igra je također